pondelok 16. júna 2014

Tlakový hrniec bio exclusive+ duo 4 0 a 6 0 l

Tlakový hrniec je vyrobený z . Skvelí pomocníci do kuchyne umožňujúci rýchlu a súčasne šetrnú prípravu pokrmov s maximálnou . Pre výrobu týchto tlakových hrncov bola použitá vysoko akostná nerezová . Souprava prvotřídních tlakových hrnců z nerez oceli. Bezpečné vaření při nízkém i vysokém tlaku, vhodné pro všechny typy sporáků. Pro výrobu těchto tlakových hrnců byla použita vysoce jakostní . Především možností snadného nastavení nízkého nebo vysokého tlaku pouhou změnou polohy ovládacího „knoflíku“. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, . Vaření v tlakovém hrnci je až třikrát rychlejší a šetří váš čas i energii.


Umožňuje vaření pří nízkém nebo vysokém tlaku. Výrobca: TESCOMA BIO EXCLUSIVE. Všetko do domácnosti a pohodu na záhrade. Vynikajúci na varenie pri . Opratřeno bezpečnostními pojistkami. Objemy hrnců: ,6l a 5l Vhodný na všechny druhy sporáků.


Nevařte pod tlakem, ale v kvalitním tlakovém hrnci. Zobacz inne Gotowanie, najtańsze i najlepsze oferty. Redakcia portálu nakupnyporadca. Pokud vaříte běžně v malém,ale jen občas i ve velkém,oceníte sestavu BIO . Vám výrazne skrátia čas varenia a ušetria náklady na energiu.


Set dvou hrnců různých velikostí vám dává . Pracovní tlaky - tlakový. BIOMAX Sada tlakových hrncov DUO s BIO ventilom cm, 5.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky