utorok 17. júna 2014

Plastové police

Regál – plastový , rozmer: 187×120×40cm, počet políc: nosnosť police : 70kg. Regály a police nákup a rezervácia v OBI. OBI online a vo Vašej OBI predajni! Police majú nosnosť 1kg.


Plastový regál Jupiter so policami, sivý,. Jednoduchý plastový regál so policami.

Pre väčšiu stabilitu a bezpečnosť možno regál. Velmi kvalitní plastový regál vám bude dobře sloužit jak v interiéru, tak při umístění venku. Doprava ZDARMA - Zboží skladem - Záruka let. Zadní panely kazetové, police a závěsy do kazetových panelů. Wenko PowerLoc - Nástěnná police patra Sion, chrom, 32x26xcm.


Potravinářské plastové regály se čtyřmi policemi jsou vhodné pro ukládání potravin i jiného zboží. Nosnosť police (kg) Počet . Potravinárske plastové regály so štyrmi policami sú vhodné na ukladanie potravín i iného tovaru.

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Inzeráty plastove police. Multifunkčný plastový regál . Bezplatná inzercia, plastove police predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Drôtená polica na stenu CHROM LINE chróm. Kvalitní plastové provedení. Vhodné k využití nejen v domácnosti, ale díky odolnému a kvalitnímu plastu také ve venkovním . Nové OSCAR rohová polička do sprchy 230x375x2mm, ABS . Proč se vlastně dělají plastové police v regálech? V mnoha provozech se musí dbát na . Přemýšlíte o pořízení polic do vaší koupelny?


Pak se podívejte na naše plastové police a poličky, které vám přidají nový odkládací prostor třeba na šampony.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky