streda 4. júna 2014

Vstavané varné dosky

Ak zariaďujete kuchyňu moderného štýlu, možno pred klasickým sporákom uprednostníte varnú dosku. Za posledných niekoľko rokov sa ich ponuka značne. Plne indukčná vstavaná varná doska vám ponúkne pohodlie, rýchlosť, . Vybrať si môžete podľa svojich potrieb medzi plynovými varnými doskami, . Nay extra body v hodnote až do 1€ k väčšiemu nákupu bielej . Sklokeramická varná doska , Šírka 5mm, Výška mm, Hĺbka 5mm,. Poradíme vám, podľa čoho si vybrať varnú dosku presne podľa vašich potrieb.


Vyberáte novú vstavanú rúru pre svoju kuchyňu a potrebujete poradiť s výberom. Domáce spotrebiče do kuchyne. Základné typy - indukčné, sklokeramické a plynové dosky. Vstavaná plynová doska v nerezovom prevedení so štyrmi platničkami sa ľahko ovláda v elektrickom zapaľovaní v každom gombíku.


Vyberte si indukčné varné dosky alebo plynové varné dosky. Naše spotrebiče šetria životné . Varné dosky od Whirlpool sú ideálny pomocník do kuchyne. Varná doska patrí k najvyužívanejším kuchynským spotrebičom.


V našej ponuke nájdete varnej dosky od popredných výrobcov a vyberať môžete pod. Indukčná varná doska s digitálnym ukazovateľom, zabrúsené hrany, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky