pondelok 23. júna 2014

Obrus na gulaty stol

Goldea teflónový obrus , vzor levandule na béžovom - guľatý Ø 1cm. V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Elastický poťah na okrúhly cateringový stôl ∅ 12 Farba Ružová.


Obrus na okrúhle cateringové stoly s vrchnou doskou ∅ výškou - cm. Prestretý stôl sa nezaobíde bez obrusu. Ideálne by mal byť biely alebo by mal mať nejakú nenápadnú farbu, aby vynikol pokrm naaranžovaný na .

Nielen kuchynské obrusy , okrúhle obrusy , ale takisto obrusy na oválny stôl či moderné obrusy , ktoré dokážu dodať celému prestieraniu tematický nádych podľa . Obrus ​​je pre stôl to isté čo sviatočné šaty. EUR Okrúhly obrus VERANA 1cm. EUR Teflónový obrus Levanduľa guľatý pr. Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú dodávať kvalitnejšie služby.


Nakupujte online alebo v predajniach JYSK. Viac než vzorov gumených obrusov , predávame na meter. Praktické využitie v kuchyni alebo na záhradnom stole.

Navštívte jednu z našich viac než 40 . Okrúhly (oválny) obrus na stôl s rôznofarebnými pásikmi. Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami. Vyberte si zo širokej ponuky textílií do jedálne na každú príležitosť. Krajkový obrus PVC ALTA 140x1cm.


Majú praktickú a užitočnú funkciu, pretože ochráni váš stôl pred znečistením a . Obrusy ,Látkové obrusy ,PVC obrusy. Tmavofialovy obrus na okrúhly stôl , - €: saténové tmavofialové obrusy na okrúhle stoly, vhodné na všetky priemery stolov. Biely obrus v matnom vzhľade.


Okraje obrusu spevnené, kvalitne zošité. Predám háčkovaný OBRUS na okrúhly alebo hranatý stôl a dečku. Rozmer okrúhlej dečky je 80x80cm, cena 2-euro a malej dečky50x27cm cena -euro.


Obliečky, obrazy, sviečky. Ponúkame všetko od PVC obrusov až po tematické obrusy sa vzormi Vianoc či Veľkej. Dekoračný obrus LONETA - UNI tmavě zelený - guľatý. Obrus teflónový so zataveným okrajom na okrúhly stôl , priemer 160cm (10ks). Obrus so zataveným okrajom balenie = 10ks.


Obrus Diamond okrúhly 140cm krémový perleťový Exkluzívny obrus na stôl z nemeckej kolekcie Style my home je nielen veľmi praktický, ale je vhodný aj ako.

Je veľmi pekný, len ja som ho ani nevyužila, nakolko okruhly stol sme predali.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky