štvrtok 26. júna 2014

Rohová lavica helena

Tento jedálenský set ponúkame vo všetkých dekoroch drevín a vo všetkých poťahových látkach. Rohovú lavicu ponúkame v 81 . Táto rovná lavica je vyrobená z laminovanej drevotrieskovej dosky hrúbky 36 . Moderná a kvalitná kuchynská zostava. Možnosť výberu typu stoličiek aj stola. Na obrázku stôl HELENA , stolička JUDITA. Vyskladajte si svoju vlastnú zostavu.


Systém Trója - Sestavy Rovných a rohových lavic - STOLY . PUR pěn odolných proti prosezení. Výběr čalounických látek je z řady vzorů v provedení imitace kůže, imitace . Kuchynské linky, jedálenské stoly, lavice i stoličky nájdete v ponuke našej predajne GK styl Nábytok. U rohových lavic doporučujeme kombinaci s jednobarevnou látkou.


Prezri si u nás rohovy jedalensky set a porovnaj ceny v 10. Lavica si vyznačuje robustným rovným bokom. Předpokladem pro umístění rohové lavice je pravoúhlý roh místnosti, čemuž odpovídá . IKTUS - Český výrobce nábytku.


Nábytek z laminovaných dřevotřískových . Vhodné do jakékoliv jídelny či jídelního koutu jsou naše rohové jídelní a kuchyňské lavice. Nabízíme v mnoha odstínech barev a velikostech lavic. Bungalovy sú 3-lôžkové s možnosťou prístelky, každý má svoje sociálne zariadenie (sprcha, WC, umývadlo), chladničku, posedenie (stôl, rohová lavica ). La Luna oválná nebo kulatá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky