štvrtok 12. októbra 2017

Vešiaky stojanové

V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky. Vždy pripravení na daždivý deň. Stojanový vešiak WJD- 848.


ALBA Brio stojanový vešiak , ALBA Chromy stojanový vešiak , ALBA Cleo stojanový vešiak , ALBA Festival a Festival M stoj. Pri výbere vešiaka na terasu či chodbu sa medze.

Ponúkame stojanový vešiak s rôznym počtom ramien a háčikov. V sortimente ponúkame aj mobilné stojany na vešanie odevov alebo poličku na. XL Drôtená krajčírska figurína vo vintage štýle s vešiakmi. Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. ELBYT nábytok - obývacie steny, spálne, detský a kúpeľňový nábytok, sedačky - doprava ZDARMA.


Drevený stojanový vešiak s držiakom deštníkov,. Vyrobený z kovu s chrómovou povrchovou úpravou… barva. Firma Malys ponúka nábytok vysokej kvality za bezkonkurenčné ceny.

Zoznámte sa s našou ponukou. V kategórii stojanové vešiaky ponúkame veľké množstvo vešiakov drevených, kovových, kombináciu dreva a kovu, kombináciu dreva, kovu a mramoru. Európsky dizajn a neopakovateľný vzhľad. Okrem závesných vešiakov na stenu ponúkame v našom sortimente dizajnové stojanové vešiaky do predsiene.


BAVMET) kapacita: ks vešiakov malé vešiaky na doplnky s brzdiacimi kolieskami rozmery: 150 . Je k dispozícii v dvoch verziách: klasický stojanový vešiak či vešiak na stenu s rozmermi šírky či cm. Hanger je vybavený mobilnými háčikmi na šaty, ktoré. Zoradiť: Počet nájdených položiek: 4. Praktickosť, ale aj jedinečný dizajn – vlastnosti, ktoré by mali charakterizovať každý stojanový vešiak. Každý preto, aby vytvoril z vašej . Rozmery (ŠxHxV): 46x30x1cm.


Vešiak Skyline Multi Hook biela. Malý-veľký pomocník do domácnosti! Aj tak by sa dal nazvať náš nemý sluha vo forme elegantného vešiaka ELO.


Hravo vyrieši problém s odkladaním vášho . Designové, moderné a efekné vešiaky z vlastnej tvorby. JEZZ-D – stojanový vešiak.

Klasický vešiak v novom prevedení. Dobre poslúži a vynikne v bežných moderných interiéroch kancelárií, hotelov a reštaurácií. Inšpirujte sa pri zariaďovaní a zveľaďovaní vášho domova na Môjdom. Každodenný užitočný pomocník, ktorý by nemal chýbať v žiadnej predsieni.


Ocenia ho určite aj Vaše návštevy, pretože takto budete mať nielen vy, ale aj oni.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky