streda 4. októbra 2017

Umývačka riadu do baru

Umývačky pre bary, barové podpultové umývačky vhodné pre bary na umývanie skla. Profesionálne umývačky riadu a skla, pre školy, bary, chémia pre umývačky, RM,. Podstavce pod umývačky zmäkčovače vody Koše do umývačiek riadu. Predam pouzivanu, funkcnu umyvacku riadu s odpadovym cerpadlom, davkovacom umyvacieho aj oplachoveho prostriedku.


Su k nej dva nove umyvacie kose. Umývačka na sklo s odpadovým čerpadlom, koše.

Barové umývačky od firmy ELFRAMO sú spoľahlivé a osvedčené. BAROVÉ UMÝVAČKY POHÁROV . Jste- ak majiteľ hotelového prevádzky, reštaurácie, baru , pekárne či iného. Umývačky riadu sú štandardne vyrábané vo Švajčiarsku a Nemecku a sú . Ty CoCoS - cocktail bar , koktail bar , cocktail catering, barmanské kurzy, obchod s barovými potrebami e-shop. Model: GS jednopláąťová umývačka dvojpláąťové dvere s bezpečnostným spínačom zabudované čerpadlo oplachového prostriedku plnoautomatizovaný . Umývačky pohárov s optimálnymi parametrami pre prevádzky s rôznou kapacitou. Návrh, dodávka, montáž a servis profesionálnych gastro zariadení pre hotely, reštaurácie, školy, domovy dôchodcov.


Umývací program - Umývačky STALGAST.

Bezpečnostný termostat umývací progra1sekúnd. Jednoplášťová umývačka riadu. Využiteľná výška dverí 28cm.


Predám profesionálnu umývačku riadu Zanussi používanú rok a pol v bare. S reverznou osmózou je výška umývačky 8mm. Tlak vody, – bar ( so zmäkčovačom – 10). Dobrý: prri akom najmensom tlaku vody v systeme bude umývaka riadu pracovať? Mám asi bar stačí to?


Ponuka profesionálnych umyvačiek riadu. Umývačky skla, riadu predvedieme, namontujeme a držíme záručný a pozáručný servis. Najnovšie modely vám ušetria spotrebu vody, oproti ručnému . V pamäti Kvalitné umývačky riadu , vstupné a vystupné stoly, umývacie a čistiace prostriedky, zmäkčovače vody, lapače tukov, drvičky odpadu, priebežna umývačka riadu , . Vybavenie kuchyne a baru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky