utorok 24. októbra 2017

Teflonové obrusy

Veľký výber vzorov a farieb a aj rozmerov. Teflonové obrusy vzorované - kruh. O Vašich cenách pre reštauračné a stravovacie zariadenia sa informujte . Nešpinivá úprava predlžuje životnosť obrusu a je zároveň nezávadná. Vyberte si z našej širokej ponuky teflónových obrusov a ušetrite na nákladoch spojených .

Neodmysliteľnou súčasťou interiérov sú obrusy. Textilné obrusy spríjemňujú a dotvárajú atmosféru slávnostných i všedných dní. Obrusy odpudzujúce tekutiny s. Teflónový obrus BÉŽOVO HNEDÝ - oválny. Goldea teflónový obrus - vzor PÁVIE OKO - ZELENÝ x cm. Goldea vianočný obrus teflónový biely s potlačou Šišky x cm.


Praktické teflonove obrusy za výborné ceny.

Doprava nad 100€ zadarmo! Pri výbere veľkosti obrusu treba o až 50cm objednať väčší rozmer ako je dl´žka a šírka Vášho stolu. Napríklad ak je Váš stôl rozmeru . Internetový obchod značkových domácich potrieb a bytového textilu na homedesign. Odteraz už nebudete chcieť na stoloch používať žiadne iné.


Odpudzujú rozliate tekutiny . U našich zákazníkov sa tešia veľkej obľube . Klasický biely obrus využijete nielen vo Vašej kuchyni, ale tiež pri. Svetlo modrý obrus zapadne a . Vzorované teflónové obrusy sú vyrobené z kvalitných látok, ktoré i pri častom použití a praní nestrácajú farebnú stálosť a žiarivosť farieb. Zloženie: 1 Polyester s teflónovou úpravou. Návod na údržbu: -Prať v práčke pri teplote C. Na výber z jednotlivých rozmerov a látok. Reštaurácia - Reštauračný textil - obrusy - teflónové obrusy - Predaj produktov.


Stôl je neoddeliteľnou súčasťou každej jednej domácnosti.

Aby ste si jeho krásu uchovali na dlhšie obdobie, mal by sa stať jeho súčasťou aj moderný. Kuchynské teflónové obrusy , štýlové, praktické, dekoračné s atraktívnym motívom nádherne zútulnia vašu kuchyňu. Damaskové obrusy, nešpinivé teflónové obrusy , potláčané obrusy. Ponúkame hotelový textil, reštauračný textil.


Banketové sukne a návleky na stoličky na mieru. Ak máte teflonový obrus , vôbec nevadí. Utrite to jednoducho servítkou a po tekutine nezostane ani stopa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky