štvrtok 19. októbra 2017

Bombičky co2 12g

ASG ULTRAIR COčistiaca bombička 1ks 12g Lubrication cartr. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie cobombicky 12g. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


COplyn Umarex g pre vzduchové pištole Umarex, Gamo, atď. CObombička - hnací plyn pro airsoft plynové zbraně.

Plyn je pod tlakem – nevystavujte teplu a . Hledáte 12g bombicky co? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Bombička je na jedno použitie a nemožno ju plniť. Posielame presný počet kusov bez maximálneho a minimálneho obmedzenie. Bombičky COUmarex to je záruka najvyššej kvality.


Vaše hodnotenie: Predaj od rokov.

Vhodná bombička do všetkých pištolí a pušek, ktoré používají COplyn. Jedná sa o jednorazové plnenie. Počet výstřelů se odvíjí od dané zbraně. PARAMETRY: typ plynu: COobsah: 12g.


Kategórie: Príslušenstvo. Z průměrné pistole vydrží bombička zhruba výstřelů. Hodnocení produktu (114). Plynová bombička s CO(obsah 12g). Pištoľ COBeretta Elite ll, kal.


Jednorazové bombičky s plynom CO2. Použitie športová streľba, hustenie cyklo pneu. V naší nabídce máme bombičky s obsahem 12g CO, které jsou . Je jednorázová a nelze ji jakkoliv plnit nebo doplňovat.


Je určena pro všechny zbraně, které pohání 12g CO2 . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Balenie obsahuje ks jednorazových bombičiek. Adaptér na 12g Cobombičky od značky Mancraft.


Je konstruován pro použití s regulátorem od značky Mancraft, je možné použít i jiné regulátory.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky