streda 4. októbra 2017

Blindr

Spoznaj to, čo je naozaj dôležité. Zoznám sa s ľudmi, novými priateľmi a láskou, aj bez toho, aby ste sa hneď videli. V pamäti Podobné Preložiť túto stránku Reveal what is really important.


Poznej to, co je opravdu důležité. Seznam se s lidmi, novými přáteli a láskou, i bez toho, abyste se hned viděli. Ako sa hovorí, nesúď knihu podľa obalu.

Internet je plný zoznamiek, ktoré sľubujú aj nemožné. V prípade slovenského projektu Blindr ide o neobvyklý projekt, alebo ak chcete chat, . Stavia na hesle nesúď knihu podľa obalu, a tak . Modern social network, where you can meet new people, friends and a new love. Try a blind date, random chat.


Fotky našich používateľov sú . A presne takto, s netradičným konceptom, prišla na trh aj aplikácia Blindr , ktorá má hlavne funkciu zoznamky. Poďme sa spoločne bližšie .

Blindr sme vytvorili so zámerom priniesť na svet niečo nové v oblasti zoznamovania sa a vzťahov, čo sa nám aj podarilo. Len teraz vznikla na Slovensku nová sociálna sieť a už sa teší veľkej popularite. Novodobá sociálna sieť, na ktorej môžete spoznať nových ľudí, priateľov a aj . Nová slovenská sociálna sieť nesie meno Blindr a nájdete ju na adrese blindr.


Blindr nieje hocijaká sociálna sieť, ale prináša niečo nové, . Nepoužívají se zde fotky a lidí poznávají své osobnosti a charakter. Blindr je nová slovenská appka, která slouží jako seznamka. Obchodného registra spoločnosti Blindr s. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots and learn more about Blindr.


Simple Swift-based CLI app to control Hunter Douglas PowerVue blinds. Blindr thought they heard someone say Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker and had to check it out rather than customize their profile. God of War - ODR, BRODIR, BLINDR ! Stream Blindr by AUUR from desktop or your mobile device.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky