pondelok 2. októbra 2017

Sekera fiskars x25

Táto sekera sa nezastaví pred žiadnym kláty. Bez väčších problémov sa s ňou dajú štiepať aj tie. Vám poradí ako vyberať Sekery.


Je to nový model s perfektným vyvážením čepele a. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.

Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Fiskars X- XL: doručenie domov alebo na predajňu. XFISKARS je vhodná na štiepanie veľkých klátov.


Unikátny tvar čepele zabezpečuje bezpečnú a účinnú prácu. Její vypouklý tvar posilněný na konci je méně citlivé na zlomení, což přispívá k . Tato sekera se nezastaví před žádným špalkem. Bez větších problémů se s ní dají štípat i ty největší .

Velká štípací sekera Xpro štípání velkých špalků. Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho . Unikátní tvar čepele zajišťuje bezpečnou a účinnou práci. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky.


FISKARS Xse nezastaví před žádným špalkem a bez větších problémů se s ní dají štípat i ty největší kusy dřeva. FISKARS Xje určena: - na štípání velkých špalků - zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky - lehké topůrko z kompozitního materiálu . Xod fínskej firmy Fiskars. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si.


Speciální geometrie ostří a povrchová úprava. Sekera FISKARS Xštiepacia, plastové puzdro. Lehké topůrko z kompozitního materiálu . Topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci. Sekeru X využijete při štípání velkých špalků.


Povrchová úprava čepele snižuje tření o a chrání čepel před korozí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky