pondelok 30. októbra 2017

Bosch mkm 6003

Obchod overený zákazníkmi. Nekupujte, najprv pozrite hodnotenia a testy v kategórii Mlynčeky na kávu. Máte doma kávovar bez mlynčeka a radi by ste si namleli čerstvú kávu? Potom je najjednoduchšie zaobstarať si samostatný mlynček na kávu.


Heureka - overené zákazníkmi Qudal - č. Sekací nůž tříštivého typu . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis. Počet možností nastavenia jemnosti mletia, 1. Kapacita zásobníka na kávové zrná, g. W v prevádzke iba s nasadeným vekom pre g zrnkovej kávy sekací nôž a miešacia misa z nerezu bezpečnostné tlačidlo vypnutia . Nastavení jemnosti mletí: NE Obsah zásobníku nepomleté kávy:.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Pak je nejjednodušším řešením pořídit si. Zobacz inne Młynki do kawy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Elektronika - Allegro – największy wybór ofert zawsze pod ręką. Dołącz do 1mln Użytkowników i ciesz się bezpiecznymi zakupami na komputerze, tablecie i . Bosch MKM60Moulin à Café Électrique 1W, g, Noir.


EUR 2ou Offre directe 5d 21h.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky