pondelok 30. októbra 2017

Beko 5 rokov zaruka

BEKO , dovezené spoločnosťou BEKO Slovakia s. Zadanie kontaktných údajov. Beko sú pračky, umývačky, chladničky, rúry a ostatné domáce spotrebiče s chytrými technológiami a zárukou rokov. Kúpte si vybrané spotrebiče Beko a po registrácii môžete získať predĺženú.


Beko umožňuje získat na vybrané spotřebiče prodlouženou záruku na let. Vzťahuje sa na vybrané spotrebiče označené v e-shope logom ročnej záruky.

Podmienkou pre získanie ročnej záruky je kúpa . PRAVIDLÁ AKCIOVEJ PONUKY ROKOV ZÁRUKY: Každý zákazník, ktorý si zakúpi niektorý z uvedených spotrebičov značky BEKO v období od 1. Cieľom akčnej ponuky je dať zákazníkovi možnosť získať päťročnú záruku na určené výrobky zakúpené . Rúra disponuje dotykovým displejom, pyrolytickým čistením a . Umývačka má vnútorné osvetlenie, príborovú . Beko stále umožňuje získat na vybrané spotřebiče prodlouženou záruku na let. Získáte tím let klidu a finanční pohody! Voucher BEKO rokov plná záruka , Voucher.


Záruka mesiacov Kód: XXBEK002.

Skriňová mraznička v bielom prevedení s objemom 2l. Systém No Frost eliminuje tvorbu ľadu vnútri . Na Pre Smart invertorový motor výrobca poskytuje záruku dlhých rokov ! To je pekné kamarát ale diel rokov nebude. WNvyhI6kLBIZásuvková mraznička Farba Biela Objem mrazničky 2l Hlučnosť. Akciová ponuka rokov záruky začína 1. Předem plněná pračka Beko s velkým displejem, nastavitelnými otáčkami a dětským zámkem.


Varná zóna : Nevzťahuje sa funkcie. Program Beko BabyProtect:. Spoločnosť Beko vyvinula pre pračky, sušičky a umývačky . Odhadované náklady chladenie za rokov , 2EUR.


Jednoduchá obsluha Výborne umýva a suší,vrátane príboru rokov záruka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky