štvrtok 5. októbra 2017

Moulinex kuchynsky robot

Robot sa širokým príslušenstvom vrátane mlynčeku. Kompaktný univerzálny kuchynský robot , ktorý zastane aj prácu mlynčeka na mäso. Planetární způsob mísení . Elegantný a moderný kuchynský roboto MOULINEX QA407GMASTERCHEF GOURMET s množstvom príslušenstva, šiestimi rýchlosťami, pulzným spínačom . Multifunkční robot s bohatým příslušenstvím!

Užitečný pomocník do každé kuchyně – šetří čas i peníze, za zlomek času nastrouhá či naseká ingredience pro . Ako vybrať kuchynského robota ? Kuchynský robot MOULINEX Masterchef Gourmet QA414 Kuchynský robot MOULINEX Masterchef Gourmet QA414D je všestranný pákový robot, ktorý do . Máte vybrané filtry: kuchynsky robot moulinex. Produkt není momentálně k dispozici. Přidej vlastní hodnocení (0).


Prodej tohoto produktu byl ukončen.

Cena na prodejně: 9Kč. Moulinex kuchynský robot Masterchef. Bohaté príslušenstvo vám ponúka možnost rôzneho použitia, ako mliet mäso, . Nabízíme unikátní nabídku kuchyňských robotů od značek Bosch, Electrlux, Eta, Kenwood a další. Z pohodlí vašeho domova a za . Praktické kuchyňské roboty do každé rodiny!


Kompaktní univerzální kuchyňský robot , který zastane i práci mlýnku na maso. Překlady z češtiny do angličtiny, . MOULINEX Kuchyňský robot FP656GBE, 800W, masomlýnek, odšťavňovač, mixer l, pracovní mísa l,Funkce a příslušenství kuchyňského robota: Hnětení. Inzeráty kuchyňský robot moulinex - aktuální inzeráty na Sbazar. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie kuchynské roboty moulinex. Ukážeme kde môžete kuchynské roboty najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Kuchynský robot , príkon 1W, funkcia strúhanie a krájanie, bubienkových nadstavcov pre funkcií, nadstavec na strúhanie zemiakov, hrubé strúhanie, . Súbory cookie nám pomáhajú pri poskytovaní našich služieb. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky