utorok 17. októbra 2017

Ostrič nožov

Vyberajte si Brúsky na nože podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Univerzálny ostrič nožov a sekier Xsharp praktický pre ľavákov aj pravákov. Správne naostrená sekera neodskakuje ani od najtvrdšieho dreva.


Kvalitný ostrič nožov ORAVA BN-pre kvalitné brúsenie kuchynských a športových nožov. Delimano Bava Extreme - brúska na nože.

Vega Vulkanus Classic brúska na nože. Výpredaj ORAVA BN-4 ostrič nožov vystavený kus s plnou zárukou. Zbavte sa zatupených čepelí . Hravo si poradí s brúsením všetkých typov ocele, keramických nožov i . Roll-Sharp bude udržovat vaše nože stále ostré pro praváky i leváky.


Praktická brúska nožov na jednoduché a rýchle brúsenie nožov. Dostupnosť: Na sklade odbojna.

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Inovatívny ostrič nožov vhodný pre ľavákov aj pravákov. Ostric nozov a noznic, plast.


Keramické ostriace kotúčiky sa ľahko používajú a nešmýkajú sa vám po stole. Graef Diamond - Nôž brúsenie CC105. Brúska na nože s diamantovými kotúčmi. Elektrický brúsič nožov AEG zaistí, že Vaše nože aj nožnice budú vždy perfektne ostré a pripravené na použitie.


Scrimgeour vyniká tichým chodom a má. Pomáha udržaž nože a sekery stále ostré. Je pre pravákov aj ľavákov. Udržuje optimálny uhol ostria po celej dĺžke . Ak nakupujete vo väčšom množstve na firmu prosím kliknite sem.


Ideálna pomôcka pre poľovníkov, rybárov ale aj do domácností. Flipsharp je precízny brúsny nástroj ktorý, uľahčuje ostrenie na brúsnych kameňoch a ocieľkach. Prednastavené zoradenie, Zoradiť podľa populárnosti, Zoradiť .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky