piatok 6. októbra 2017

Chladnička beko tse 1262

VOĽNE STOJACA JEDNODVEROVÁ CHLADNIČKA S MRAZIACIM BOXOM Typ : jednodverová chladnička s mrazničkou. U chladničky je možné odejmout vrchní desku a tak ji zasunout pod kuchyňskou linku. Antibakteriálna ochrana zaručí, že vaše . Disponuje zásuvkou na ovoce a zeleninu, mrazícím prostorem a dvěma . Kompaktní chladnička s antibakteriální ochranou.

Domáce elektrospotrebiče BEKO. Dostupnosť : Dodanie 3-dní. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Umiestnenie mrazničky: Umiestnený hore.


Volně stojící kombinovaná chladnička s mrazícím prostorem nahoře Třída. V priebehu hodín spotrebuje iba 4kWh . Klimatická trieda: SN (Subnormal), Úroveň hluku: decibel.

Její součástí je malá a velmi praktická mraznička s kapacitou l. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Možnosť odstránenia hornej dosky. Voľne stojaca jednodverová chlanička s mraziacim boxom. Kuchynské domáce spotrebiče za najlepšie ceny na Slovensku! R600a, nastavitelné dvierka, nastavitelné nožicky, sklenené police.


Jednodvéřová kombinovaná chladnička. Chladnička s mrazícím prostorem, spotřeba elektrické energie 0. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme . Požičiavateľ bezplatne prenecháva vypožičiavateľovi predmet výpožičky v stave spôsobilom na riadne užívanie a vypožičiavateľ ho bez výhrad . Konstrukce chladničky : jednodveřová.


Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v internetových . Průměrná teplota uvnitř chladničky by měla být. Držák výklopného čela mrazáku do lednice Beko , levá strana, Držák výklopného čela mrazáku do lednice. Návod na použitie CZ, 289.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky