štvrtok 5. októbra 2017

Pračka příkon

Funkcí odložený start si vše naplánujete tak, aby bylo prádlo vyprané, kdy chcete. Dle vašich potřeb je možné odložit program až na hodin. Znáte příkon a spotřebu energie u svých domácích spotřebičů?


Energetické štítky: Co z nich vyčteme a kolik ušetří nová pračka či lednice? Je uvedeno pouze spotřeba za jedno vyprání.

Netušíte někdo jaký může být . Elegantná práčka s horným plnením a technológiou FuzzyLogic efektívne. Průměrný příkon ve vypnutém stavu (P_o). Ještě zkusím zjistit jestli pračka nemá menší max. Moderní sušičky s tepelným čerpadlem mají příkon i pod 1kW, a na . Lze sušičku zapojit na sdílený jistič?


Proč má motor pračky malý výkon?

Jaké je nutný jistič a průřez vodiče pro. Může být automatická pračka zapojená přes. Viac výsledkov z diskuse.


Standardem vybavením dnešní domácnosti je pračka , lednička, jedna či více. Každý spotřebič je opatřen štítkem, který udává jeho příkon ve wattech (W), tedy . Za kWh můžeme zaplatit například Kč. Spredu plnená práčka so sušičkou , Energetická trieda A, Spotreba energie 2. Doprajte svojmu každodennému oblečeniu starostlivosť, akú si zaslúži, aby si zachovalo svoj vzhľad a hebkosť čo najdlhšie. Zistiť viac o AEG L6FBI48SC . Pro informaci je třeba ještě dodat, že automatická pračka odebírá plný příkon pouze v době, když ohřívá vodu. Samotné praní bez ohřevu je . Příkonem spotřebičů se již v minulosti věnovali i další autoři – J. V mnoha domácnostech se doslova nezastaví ani pračka či myčka na nádobí.


Vaříte-li hodinu denně v . Zásobníkový ohřívač vody.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky