utorok 31. októbra 2017

Beko gn 162420 x

Aktívne duálne chladenie: Moderná chladiaca technológia, ktorá poskytuje ideálnu úroveň vlhkosti a teploty a zaisťuje tie najlepšie podmienky pre uchovanie . Chladnička amerického typu s Active Dual Cooling systémem. Antikorový obor s objemom 5l. Hodnotili uživatelé, průměrné hodnocení z 5. Přednosti : Active Dual Cooling systém, nulová zóna litrů, LCD displej, ionizátor, . Kombinovaná chladnička s mrazničkou v nerezovom prevedení s úpravou proti odtlačkom prstov.

Beznámrazová lednice v en. Ionizér pro čistý vzduch, připojení na vodu a minibar. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Digitálny displejNerez bez odlačkovDynamické . Moderní chladnička s bohatou výbavou Hledáte-li spolehlivou chladničku s velkou kapacitou pro velkou rodinu, je Beko GN.


Media Expert – lider na rynku RTV i AGD. Szeroki wybór produktów i najnowszych . Radość zakupów i bezpieczeństwo . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Jistota bezpečného nákupu, akční. Only the best brands for your home. Americká (SBS) chladnička.


Celkový hrubý obje6L,. Lodówka Side By Side z dystrybutorem wody, kostkarką, uszczelką antybakteryjną, wyświetlaczem elektronicznym, technologią NoFrost, sterowana elek . Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok. Wyświetlacz elektroniczny Nowy duży wyświetlacz w produktach Beko daje możliwość wyboru wielu funkcji i lepsze zarządzanie produktem.


Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Beko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky