pondelok 16. októbra 2017

Titanový hrnec

Titanový litý hrnec polévkový, vhodný pro menší rodinu (2-osoby), litrový, ideální pro přípravu omáček, marmelá brambor, těstovin nebo rýže. Revoluci ve výrobě nádobí představují nové hrnce ETA, které jsou vyrobeny z titanu. Ten je jedním z nejodolnějších a zdravotně nezávadných materiálů vůbec.


Titanové hrnce v sobě spojují několik pokročilých technologií pro zdravé a ekologicky šetrné vaření. Vyberte si ze značkových českých výrobků.

Titanium Nowo německé značky WOLL se za uplynulých patnáct let stalo klasikou na světových trzích. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Titanové nádobí představuje absolutní špičku v nepřilnavých technologiích a. AMT Gastroguss Plasma titanový hrnec 20cm 12cm hluboký. Hrnec má výbornou tepelnou vodivost. Pokrmy jsou rychle připravené a zároveň vydrží dlouho teplé. Ručně odlévaný titanový hrnec na všechny typy sporáků včetně indukce i do trouby.


Vysoká kvalita a dlouhá životnost.

V našem internetovém obchodu koupíte kvalitní titanové hrnce a další nádobí od světových i domácích značkových výrobců, které šetří váš čas i peníze. Ultralehký titanový hrnec od Americké značky Toaks. Hmotnost hrnce o objemu 7ml s pokličkou je gramů.


Ponúkame titánové hrnce BAF s nepriľnavým povrchom. Výhodou hrncov BAF je, že sa na nich nič neprilepí a dá sa variť aj bez tuku. Revolúciu vo výrobe riadu predstavujú nové hrnce ETA, ktoré sú vyrobené z titánu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Titánové hrnce ocenia zákazníci, ktorí si potrpia na kvalitu kuchynských riadov bez kompromisov,cca mm hrubé dno zaručuje rovnomerné rozloženie tepla. Lehký titanový hrnec s poklicí o objemu litrů.


Kupte si u nás hrnec z titanu a budete nadmíru spokojeni. Mnoho kusů skladem, doba . Pánve, hrnce , kastroly a pekáče jsou odlévány ručně z kvalitní hliníkové . Titanový hrnec Esbit 750ml v současné době představuje jednu z nejlepších možností pro všechny, kdo hledají velmi lehký a skladný hrnec. BAF, serie gigant new line, indukce, galaxi, ferroline přímo od výrobce.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky