streda 11. októbra 2017

Kanvica na čaj so sitkom

Kanvica na čaj lamart Kela Tescoma Banquet a ďalšie. Elegantný dizajn kanvice na čaj Aurora značky Kela s nerezovým sitkom na sypaný čaj alebo čerstvé plody. Tradične sa čaj lúhuje v kanvici z keramiky, liatiny alebo skla. Liatinová čajová kanvica so sitkom - Béžová.


Dizajnový čajník na čaj s čajovým sitkom je skvelou voľbou pre všetkých milovníkov kvalitného čaju.

Pohodlná rukoväť zaisťuje ľahkú manipuláciu a . Príprava čaju a kávy, kanvice. BANQUET Konvička s nerezovým viečkom a sitkom Bonnet zelená OK. Pretty Tea II - sklenená kanvica s nerezovým sitkom. Praktická kanvica s nerezovým sitkom aj pre jemné čaje.


Malý šikovný čajník, ktorý ozdobí každú kuchyňu vďaka jedinečnému a elegantnému tvaru. Je vhodný na prípravu čaju , kávy alebo iných teplých aj studených .

Chcete mať domov ladený v rozkošnom duchu? Siahnite po kolekcii kuchynských pomôcok a doplnkov od Creative Tops, z ktorej dýcha atmosféra anglického . Sklenená čajová kanvica o objeme 4ml má nerezové sitko na sypaný čaj a nerezovú pokrievku. Kanvice na čaj a doplnky ako sitká, cukorničky, nádoby na mlieko a smotanu zjednodušia prípravu čaju. Vychutnajte si svoju šálku čaju plnými dúškami.


Porcelánové servírovacie kanvice. Je vybavená nerezovým lúhovacím sitkom , ktoré zabraňuje úniku čajových lístkov. Je vhodná na prípravu čaju , bylín, kávy, alebo iných nápojov. Bodum Assam kanvica na čaj s nerezovým sitkom L. Cena za kus, 1€, 1€.


Konvice na čaj lamart Kela Tescoma Banquet a další. Každý milovník čaju vie, že pre skutočný čajový rituál potrebujete nie len kvalitný sypaný čaj , ale aj. A práve takou je kameninová čajová kanvica Theo od dánskej značky Stelton.


Výnimočný čajník so sitkom KETTLE od MENU (objem 5l). Všetko, čo potrebujete na prípravu kvalitného sypaného čaju.

Darček, nielen pre čajového začiatočníka. Vyberateľný lúhovač z nehrdzavejúcej ocele je vybavený jemným sitkom , ktoré zachytí aj ten najjemnejší sediment a nápoj je dokonale priezračný.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky