štvrtok 5. októbra 2017

Spalna orech

Spálňa NAOMI komplet: 2x. SPÁLŇA ELEA POSTEĽ 180X2CM. Moderná spálňa VERA rozžiari vašu spálňu. Kontrastné farebné prevedenie a kombinácia farieb zvýrazňuje dizajn tohto nábytku. Korpus nábytku je vo farbe .

Zostava kompletnej spálne v kombinácii orecha columbia a grafitovej farby vytvára moderný a zároveň príjemne pôsobiaci kontrast. Manželská posteľ poskytuje dostatočné pohodlie pre dobrý spánok. K posteli sú dodávané dva . Luxusnú spálňu DEGAS od výrobcu Tempo Kondela možno zakúpiť ako zostavu, ktorá pozostáva z: manželská posteľ s osvetlením (185×205×cm), šatníková . V zostave sa nachádza priestranná šatníková skriňa, komoda, posteľ v dvoch veľkostiach . Trávime v nej takmer tretinu života. Je miestom, kde naše telo po celom dni .

Je to miesto, kde si oddýchneme, načerpáme sily do nového dňa a kde si po. Táto spálňa je veľmi obľúbená medzi. Unikátne prepojenie farieb spája všetky prvky sektoru VIERA a dotvára jeho moderný dizajn.


Tento moderný spálňový nábytok Vám ponúkame v zaujímavom. V cene spálne nie sú zahrnuté svetlá . Variabilné a moderná zostava Iren je určená pre vybavenie spální. Ide o produkt francúzskeho výrobca, ktorý je známy kvalitou svojich produktov. Elegantná spálňa v prevedení orech , ktorá sa skladá z manželskej postele, nočných stolíkov a rozmernej šatníkovej skrine. Kuchyne, spálne , kožené sedačky Kostrej Michalovce.


Materiál: DTD laminovaná. Máme pre Vás najväčší výber spálni na Slovensku. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. HOMEDOPRAVA a PLATBAVŠETKO O NÁKUPE. Pevná drevená posteľ z masívu, určená pre náročných - farba orech.


Orech , boli pouzivané iba rokov v hostovskej izbe,predtym u nasich starych rodicov tiez iba v h. Vyberte si nábytok u odborníkov na omega-nabytok.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky