streda 4. októbra 2017

Gorenje rf 4121 aw

Chladiaca časť sa odmrazuje automaticky. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý. Celkový čistý obje193L, Celkový hrubý obje195L, Klimatická trieda:.


Cenovo atraktívna kombinovaná chladnička Gorenje, ktorá zaujme spojením nízkej výšky a nadštandardného objemu. Chladnička má celkový objem 1l, nastavitelný .

Popis a specifikace ↓Ke . Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Cenově atraktivní kombinovaná chladnička Gorenje, která zaujme spojením nízké výšky a nadstandardního objemu. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost.


Materiál dveří: Kovové dveře . Konstrukce chladničky: dvoudveřová.

Provedení chladničky: s mrazícím prostorem. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Gorenje. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli.


Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Kombinovaná lednice Gorenje v bílém provedení.


Zaměnitelné otevírání dvířek ? Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Naša cena s DPH: 26€. A kombinált kialakítás kiváló választás, ha a hűtőben tárolt ételek . Der Kühlschrank von Gorenje ermöglicht dank Quick Freeze superschnelles Einfrieren.


Das automatische Abtauverfahren verhindert Eisbildung. Online voorraad Verkrijgbaar op. Free delivery and returns on eligible orders. Media Expert – lider na rynku RTV i AGD. Szeroki wybór produktów i .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky