utorok 31. októbra 2017

Stolik buk

Originálny konferenčný stolík na kolieskach DORISA vyrobený z kvalitnej DTD. TEMPO KONDELA DORISA konferenčný stolík - buk. REA do obývačky s odkladacou poličkou v dezéne REA buk. Skrýva v sebe praktickosť aj moderné prvky. Konferenčný stolík DORISA v modernom bukovom prevedení u nás za super cenu!


Akciová cena platí iba pre tovar skladom.

Prakticky doplní priestor Vašej obývacej izby. Nožičky stolíka sú vyrobené z prírodného . Na sklade – môžete mať už 31. TV stolík Viva vyniká svojou jednoduchou eleganciou. Kovové úchytky a nožičky oživujú štýlový dizajn a neutrálny dekor zaručuje jeho neutrálny vzhľad.


Klasické tvary tohto konferenčného stolíku s odkladacou doskou sa hodí do akéhokoľvek bytu. Vyberte si nočný stolík , ktorý bude ladiť so spálňou na JYSK. Nočný stolík SN 1( buk ) (masív).

Kombinácia MDF buk a skla. Moderný,elegantný konferenčný stolík. Sektorový nábytok BAWARIA DBIU175-II-KA- OW PC stolík.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie . AVALLON konferenčný stolík - laminovaná doska so zvýšenou odolnosťou proti poškriabaniu, poškodeniu, vlhkosti a vysokým teplotám - farba - buk ibsen. Kvalitný masívny stolík je vyrobený z bukového dreva. Použitý materiál je 1 prírodné. RON konferenčný stolík , dýha v prevedení: buk , dodávané v demonte.


Materiál a farebné prevedenie: DTD laminovaná (16mm) , buk. Pc stolík s uzamykateľnou skrinkou, Prevedenie: buk , Rozmery (ŠxHxV) 12 5x55x7cm. Možnosť kombinovať so sektorovou zostavou Intersys. IKEA - YPPERLIG, Detský stolík , , Masívny buk je vysokoodolný prírodný materiál.


Písací stôl ANTARES Istra RAL – buk , Písací stôl Antares Istra RAL – buk ponúka široké využitie. Pevná a odolná podnož je oceľová, vybavená práškovým .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky