štvrtok 12. októbra 2017

Stojan na dáždniky

Zaujímavý stojan na dáždniky. Chrómová polkruhová základňa dodáva stabilitu. Tmavomodrý stojan na dáždniky s . Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať.


Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie stojany na dáždniky.

Ukážeme kde môžete stojany na dáždniky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť. Ak potrebujete podlahový vešiak, u nás máme vešiaky v inovovanom klasickom, aj modernom prevedení. Pri nich nájdete štýlové stojany na dáždniky. Kovový stojan na dáždnik vám vydrží veky! Ide o menšiu, no o to praktickejšiu investíciu, ktorá sa vám vráti v podobe ušetreného času.


Dôležitou súčasťou predsiene je aj stojan na dáždniky. Ideálny do vstupných priestorov, domácností a kancelárií.

Umiestnite ho do Vašej predsiene a tak môžete jednoducho uskladniť Vaše mokré dáždniky . Poďakujte vašim dáždnikom za dobré služby dôstojným miestom na uloženie. Vysoký stojan pletený z vŕbového prútia bude ozdobou chodby alebo haly. Elegantný stojan na dáždniky od japonskej spoločnosti YAMAZAKI - malé aj veľké. Vtipne riešená polička na malé dáždniky.


Stojan je vyrobený z lakovaného. Katalógové číslo:US771Dss. Dizajnové stojany na dáždniky -sklenené, kovové aj plastové – od renomovaných európskych výrobcov sú dostupné v mnohých farebných variantoch. Vhodný do haly či kancelárie. Biely kovový stojan na dáždniky v zaujímavom dizajne je praktickým doplnkom do každého moderného interieru.


Dodacia doba, 4-týždňov. Nájdete ich vo väčšine domácností. Vŕbovým prútím prevoňaný stojan na dáždniky , ktorý Vám bude vždy poruke.


Tento stojan na dáždniky z koženky vnesie poriadok do každej predsiene – a zároveň aj nádych britskej atmosféry. Preložiť slovo „ stojan na dáždniky “ zo slovenčiny do nemčiny.

Preklad „ stojan na dáždniky “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Many translated example sentences containing stojan na dáždniky – English- Slovak dictionary and search engine for English translations. Veľa preložených vzorových viet, ktoré obsahujú „ stojan na dáždniky ”- anglicko- slovenský slovník a vyhľadávač pre anglické preklady. Je vhodný pre všetky typy dáždnikov a jeho dno.


Celková dĺžka stojana je cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky