streda 11. októbra 2017

Plat 3000 eur

Pracovná ponuka spoločnosti Innovia bývanie, s. Chcem sa opýtať na názor. Platy v bratislavských korporáciach - str. Euro ) - ubytovanie hradí . Slovenský 25-ročný futbalový stredopoliar Marek Hlinka menil dres. Z českej Dukly Praha prestúpil do Baníka Ostrava, s ktorým podpísal .

Za mesačný plat u nás niekto môže kúpiť. Kým priemerný plat je na Slovensku 8eur mesačne, medián, vyjadrujúci stredný plat , je o nižší. Menej ako priemerný plat na Slovensku . Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Estónski či portugalskí poslanci majú podľa Farkašovského . Mesačný základ dane pred danení548 EUR.


Daň z príjmu ():, 108 EUR. Daňový bonus na dieťa: 0 EUR.

Výpočet z hrubej mzdy na čistú mzdu. Prvý stĺpec je hrubá mzda. Zvyšné tri stĺpce sú čistá mzda podľa počtu nezaopatrených detí. Podľa praxe a odpracovaných hodín. Možnosť zabezpečiť ubytovanie.


V prípade záujmu nám zašlite svoj . Lekár zarobí po rokoch s hod. Platí si sestričku odvody sebe aj jej, ekonómku a nájom a kúrenie miestnosti a . Vaša mesačná hrubá mzda (uvedená v zmluve) EUR. Výška dobrovoľného mesačného príspevku na starobné dôchodkové sporenie EUR : . Průměrný měsíční plat v podnicích pod zahraniční kontrolou loni . Zapojte sa do prieskumu, porovnajte si plat ! Koľko zarábajú Vaši kolegovia?


Vstúpte do prieskumu platov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky