štvrtok 5. októbra 2017

Škrabka na zemiaky

Elektrická škrabka na zemiaky ŠKBZ. Vynikajúca pre ľahké čistenie zemiakov , zeleniny a pod. Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu.


V našej ponuke nájdete profesionálne škrabky na zemiaky , ktoré Vám veľmi uľahčia nepríjemný a zdĺhavý proces škrabanie tohto druhu zeleniny, ktorý je u . Už nebudete musieť šúpať zemiaky a koreňovú zeleninu ručne.

Len 199€ za sen každej . Ak hľadáte automatizovanú strojovú škrabku pre veľkú prevádzku, . Už Vás nebaví nudné čistenie zemiakov? Teraz je tu jedinečný kuchynský pomocník! Prístroj pre lúpanie zemiakov a mrkvy.


Nerezová oceľová konštrukcia , horný kryt z polykarbonátu, bezpečnostný . Pokračovať v nákupe Pokračovať. Malé spotrebiče, vysávače, kávovary Príprava jedla Príslušenstvo kuchynské roboty a mixéry Príslušenstvo kuchynské roboty a mixéry Kenwood.

Pozrite si našu ponuku KG 5- Škrabka na zemiaky z našich produktov! Krájanie a strúhanie - Škrabky na zemiaky. IKEA - VARDAGEN, Škrabka na zemiaky , Na odstránenie škvŕn zo zemiakov použite ostrý roh. Prihlásiť sa k odberu, Odhlásiť sa. DomovKuchynské pomôckyVictorinox 7. STERLING značky Leifheit.


Tescoma Tefal FISKARS BerlingerHaus a ďalšie. Nerezová škrabka je ideálna na lúpanie zemiakov , ovocia a ďaľšej zeleniny. Malá medzera na škrabke umožňuje veľmi tenké šupky.


Prečo nebyť štýlový aj pri obyčajnom škrabaní zemiakov. Mimoriadne obľúbený model s kvalitným ostrím a plastovou rukoväťou. Vďaka ostrej čepeli a malej medzere medzi čepeľou a vodiacou lištou budú lúpané plátky veľmi tenké.


Značková škrabka na zemiaky od výrobcu Victorinox. Veľmi obľúbený model s vysoko-kvalitným ostrím a drevenou rúčkou. Hodí sa do každej kuchyne.


Preklad „ škrabka na zemiaky “ zo slovenčiny do taliančiny.

Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. TESCOMA PRESIDENT škrabka na zemiaky. Potrebujete rýchlo očistiť mrkvu alebo zemiaky a nožom vám to nejde? Sledujte návo ako si z obyčajnej.


Profesionálna škrabka na zemiaky od firmy Hendi s kapacitou kg. Výrobok je ideálny pre malú a veľkú gastronómiu. Steny lemované odnímateľným brúsnym . Súvisiaci tovar k produktu Škrabka na zemiaky pravá: Hnojivo na zemiaky 5kg Forestina.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky