utorok 10. októbra 2017

Ručný šľahač

Vám poradí ako vyberať Mixéry a šľahače. Máte vybrané filtry: ručné. Ručný mixér vám pomôže s mixovaním, šľahaním aj hnetením.


Na prácu využíva odnímateľné metličky, vďaka ktorým sa mu tiež hovorí ručný šľahač. Ručný šľahač , Príkon 4W, Dĺžka prívodného kábla: m, rýchlostných. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv.

Nakupuj tam, kde je to OKAY. V našej ponuke mixérov a šľahačov nájdete tyčové mixéry, ručné mixéry, stolné mixéry, ručné šľahače , ako aj obľúbené a moderné smoothie mixéry, ktoré vám . ETA LENTO - profík medzi ručnými mixérmi. Stojanový mixér Love Your Day vám dá základy, pomocou ktorých môžete transformovať čerstvé suroviny do čerstvo . Odporúčaná MOC, 3€, 3€, 299 . Počet testovaných produktov: 17. Miešanie, šľahanie, miesenie cesta.


Preložiť slovo „ ručný šľahač “ zo slovenčiny do angličtiny.

Ešte ste sa stále nedostali k pečeniu, ktoré si tak dlho sľubujete? S ručným šľahačom Aura skončia Vaše výhovorky. Mixovanie, šľahanie i miesenie je s ním totiž . Tento biely, ručný šľahač HM7patrí do radu Kenwood kMix. Kompaktný, čistý v dizajnovom prevedení je určený pre každodenné použitie, pomocou ručného . Prezri si u nás rucny slahac 500w a porovnaj ceny v 10. Je kvalitný, výkonný a funkčný.


Elektrický ručný mixér s vysokovýkonným 3W motorom. S týmto výrobkom vyšľaháte šľahačku, bielky, palacinkové cesto aj zápražku. Vyšľaháte aj horúce omáčky, ktoré sú . Všetko rýchlo vyšľaháte – stačí zatlačiť rukou rúčku smerom nadol a šľahacia metlička sa začne otáčať, otáča sa aj pri uvoľnení . A tie ho dali ďalej až sa dostal ku mne.


Je to síce len predmet, ale . Batérie: 2x V AA baterie (nie sú súčasťou balenia). Vynikajúci pre prípravu všetkých obvyklých šľahaných pokrmov, najmä šľahačky, riedkeho cesta a pod. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky