pondelok 23. októbra 2017

Montecelio káva

Zrno MONTECELIO Collezione (PET), Technické parametry, Počet. Delikátní směs kávy 1 Arabica. Díky balení PET v ochranné atmosféře přetrvává v naší kávě neporušená chuť a aroma z těch nejkvalitnějších zrn.


Mletá káva 1 arabika bezkofeínová 250g. Montecelio káva bezkofeínová mletá 250g. SALIMA nabízí to nejlepší ze světa gastronomie.

Skvělé čaje, kávy a čokolády najdete také na stánku značky MONTECELIO. MONTECELIO ponúka výber káv so 1 zmesou Arabica z tých najlepších kávových. Vďaka špeciálnemu PET baleniu v ochrannej atmosfére v našej káve. Je skromne ukrytá v bočnej uličke, s nenápadnou fasádou.


Pôsobí čisto a stromy lemujúce jej boky, sľubujú príjemný chládok. Po otvorení čo najskôr spotrebujte. Skladujte v suchu a chlade.


Byla připravena výhradně pro profesionály do kaváren, restaurací a dalších gastro provozů.

Společnost byla založena s cílem přinášet požitek z dobré kávy , být poradcem v oboru, rozvíjet kulturu. Lahodné kávové nápoje, které Vás zahřejí na těle i na duši s požitkem v přírodě. Tato oblast velice dobře působí na chuť kávy , která je plná s lehkým.


Najširší výber, tovar skladom, expedujeme ihneď! Káva a kávovary na jednom mieste. Práškovo namletá káva je najvhodnejšia na prípravu pravej tureckej alebo arabskej kávy.


Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Espresso (s teplým mlékem). Aj vy patríte k milovníkom dobrej kávy? U nás ste na správnej adrese.


Okrem toho čapujeme aj pivo Krušovice 1 Zlatý . Caffé irlandese ( káva , irská whisky, šlehačka), Kč. IN kavárna pohladí Vaši duši i smysly šálkem dobré kávy. KÁVA PET MONTECELIO COLLEZIONE 2kg.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky