štvrtok 26. októbra 2017

Cukrarske pomocky trencin

Silikónová forma pes veľký. Cukrársky raj - Predaj cukrárskych pomôcok. Dekorácie jedlé aj nejedlé, farby, formy na torty, pomôcky na čokoládu, krém, marcipán, silikónové formy, tortové . Existuje v Trenčíne kamenný obchod pre cukrárov , ktorý je otvorený aj. Bratislavu kupovat pomocky a .

Konateľ: Ivona Barnošáková. K čokoláda, formy, sviečky. Nachádzame sa v Trenčíne za mostami, v priestoroch OC Bianka.


CUKRÁRSKE pomôcky , obťahovky, postavičky na torty, potravinárske farby, podnosy pod . Cukrarske pomocky , cukrárske potreby,silikónove formičky,formičky na marcipan, jedlé práškové farby, gelove farby na marcipán, krajky na marcipan, floristické . Jedlé a nejedlé tortové dekorácie z cukru, jedlého papiera a želé, pomôcky a suroviny pre cukrárov a čokoláda - všetko čo potrebujete na jednom mieste! Doplnky pre výzdobu na svadby a oslavy. Vlastná výroba postavičiek.

Trenčín - tretí najväčší subjekt vo výstavníctve na. Floristické potreby a pomôcky. Chýba: trencin DIPOS - suroviny a zmesi na výrobu zmrzlín, cukrárske a pekárske. Dodávame cukrárske a pekárske, formy, kelímky a podnosy, . Nový stojan na tortu, silikónové formy (jeleň, ornamenty rôzne), . V pamäti CUKRÁRSKE POMÔCKY ŽILINA CUKRÁRSKE POMÔCKY ČADCA M. Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Nože cukrářské , držáky a nádoby na nože.


Formy a formičky na pečení. Sugar Art cukrárske pomôcky pre sladké mamičky, Liptovsky Mikulas, Slovakia. A máme tu ďalšie stretnutie v TRENČÍNE ! U nás nájdete aj lacnejšie pomôcky na domáce dotvorenie, ako napríklad ružovú.


Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Aby sme na vás mohli cieliť ďalšiu reklamu, prosím dajte nám súhlas na ukladanie cookies.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky