piatok 20. októbra 2017

Stol dub

Luxusný rozkladací jedálenský stôl VICTORIA dub faro hneda DOPRAVA ZADARMO 4. Drevený rozkladací jedálenský stôl Gracjan Halmar dub sonoma 11. Jedálenské stoly vo farebnom odtieni dub sonoma. Vyberte si z našej ponuky stolov do jedálne vo farbe dub sonoma.


Rozkladací jedálenský stôl.

Kvalitné moderné jedálenské stoly do kuchyne a jedálne. V ponuke máme kuchynské stoly z masívneho dreva, stoly z laminátu, jedálenské stoly so sklenenou . Okrúhly jedálenský stôl MOSO. Jednofarebné prevedenie dub je vhodné do každého moderného interiéru a pre. Priestranný jedálenský stôl Universal má funkciu rozkladu, pevnú konštrukciu s obľúbenou optikou širokých rámov.


Pre moderné i klasicky zariadený interiér. Klasický jedálenský stôl General, ktorý sa hodí do každej kuchyne. KARPIS PREMIER jedálenský stôl dub.

Ponúka dostatok priestoru pre trávenie. Vašej domácnosti novú energiu. Prezrite si Drevené jedálenské stoly na stránkach mojnabytok. Dostupnosť tovar na objednávku.


Dodanie do: pracovných dní. BJURSTA rozkladací stôl, hnedá-čierna. EKEDALEN rozkladací stôl , dub. Farebné prevedenie: Dub Sonoma Dodávané v demonte.


Skriňa STOL - DUB Cena: 5€. Pozor: Posledné kusy na sklade! Tento produkt už nie je dostupný.


TAHOE jedálenský stôl , dub sonoma platné do: 4. Rozťahovací stôl BONET od výrobcu Tempo Kondela je luxusný jedálenský stôl so zaujímavou podstavou. BRENETA jedálenský stôl 1- dub bielený od firmy MIOTTO design. J edálenský masívny stôl z dubového dreva - bielený dub.


Materiál použitý na výrobu je oceľ v kombinácii s MD.

Ohýbané masívne drevené . Objavte náš veľký a moderný stôl Platform v štýle konferenčného stola známeho z architektonických kancelárií a modelingových agentúr. Rozmery ŠxVxH: 120x74xcm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky