streda 25. októbra 2017

Salsa obyvacia stena

Aktuálna predajná cena s DPH: 239. Obývacia stena SALSA je moderná obyvačková stena menších rozmerov. Má zaujímavý dizajn a vyrába sa v dvoch farebných prevedeniach s možnosťou . Atraktívne biele farebné prevedenie v matnej verzii.


Zostava sa predáva iba ako komplet. Predávame nábytok do obývačky, obývacie steny , obývacie zostavy, TV steny, sektorové obývacie .

Moderná obývacia stena SALSA. Nábytok je vyrobený z kvalitného lamina. Sklenená polička na RTV skrinke nie je súčasťou obývacej . Súčasťou zostavy je RTV skrinka, polica, závesná skrinka a komoda . Jednoduchý, no prepracovaný dizajn z nej robí dokonalý nábytok do Vašej obývacej izby. Stena do obývačky je vyrobená v štyroch farebných kombináciách.


Praktická obývacia stena vo farebnom odtieni venge vhodná do . Nábytek je vyroben z kvalitního lamina. V cene obývacej steny nie je LED osvetlenie.

Je ho možné zakúpiť zvlášť. K obývacej stene je možné objednať led osvetlenie. Táto jedinečná obývacia stena ako aj komoda je dostupná tiež v iných farebných.


Rozmery obývacej steny : Šírka: 245cm, Výška: 180cm, Hĺbka: . Korpus: biela arctic, laminovaná drevotriesková doska, hrúbka mm. Predná plocha: biela arctic vysoký . Merkury Market ponúka: keramické obklady a dlažby, kuchynské linky, kúpelňové skrinky, dvere, nábytok, krby, lepidla, záclony, závesy, panelove podlahy, drez. P6DULN obývacia stena s LED. P6D1DS s LED obývacia stena. Predám obývaciu stenu (viď. obrázky) vo dobrom stave.


Rozmery TV stolík:Šírka: 175cm,Výška:25cm, Hlbka:42cm. Obývací stěna Salsa je zajímavá nejen svým designem, ale také dobrou kvalitou zpracování a nízkou cenou. Díky svým rozměrům a možností umístění . Cena za 2D LED osvetlenie.


Vnitřní osvětlení prosklených částí je součástí této sestavy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky