štvrtok 26. októbra 2017

Etikety na víno svadobné

Vhodné aj ako etikety na svadobné víno. Nálepky na víno sú tlačené na kvalitný samolepiaci papier alebo samolepiacu fóliu s jednoduchou . Etikety na svadobné víno (vignety, vinety). Dizajn zhotovíme podľa vašich požiadaviek alebo v štýle svadobného.


Výroba svadobných tlačovín akými sú svadobné oznámenia a etikety na fľaše. Pripravujete svadbu alebo rodinnú oslavu a radi by ste vyzdobili fľaše Vašimi vlastými etiketami ?

Na našej stránke si etikety jednoducho vyrobíte. Prinášame kompletný servis pre vaše svadobné vína. Od ochutnávky, cez výber etikety a oznámení až po dodanie hotových produktov na . Prvú etiketu sme vytvorili pre Hanku a Maťa, ktorým sme už pred tým robili svadobné oznámenia a pozvánky.


Na svadbe budú okrem iného . Dekorácie na každú príležitosť. Všetko pre dokonalú oslavu a svadbu. MojaEtiketa – samolepiace etikety rôznych tvarov na fľaše pálenky, vína , medu a medoviny.


Svadobné oznámenie_ Zlatý venček NOVÝ TOVAR.

Na našich stránkách naleznete široký sortiment svadobného tovaru a svadobné dekoracie pre. Elegantné prevedenie svadobného vína s vlastnou alebo pred pripravenou svadobnou etiketou, alebo bez etikety. Vašu etiketu spracujeme na ELESKO podkladovú etiketu a prejde vašim. Nielen víno počas svadby , ale i to, ktoré darujete vašim priateľom a blízkym po . Firma Goldpress sa zaoberá výrobou svadobných oznámení, novoročných prianí, promočných oznámení, vizitiek a pečiatok. Ponúka aj digitálnu tlač.


Vám podali pomocnú ruku pri výbere vhodného vína na Vašu svadobnú hostinu ako aj. Naše etikety (vignety, vinety) na svadobné víno sú:. Irsai Oliver je vínko aromatické po vôni medu a sliviek. Originálne svadobné oznámenia a ostatné doplnky pre Vašu svadbu priamo od renomovaného výrobcu.


U nás si môžete vyskladať Vaše svadobné vínko, podľa Vašich predstáv od vzhľadu . Cena: najnižšia ako prvá, Cena: . V dnešnej dobe budúci mladomanželia majú možnosť si vytvoriť a objednať . Nenahrádzajú originálnu etiketu vína od výrobcu, ale vhodne ju dopĺňajú. Ja spravím svadobné srdiečka s iniciálami novomanželov €Vveronika. Vašim fľašiam dodajú na originalite a často krát poslúžia ako pamiatka na.


Najnižší možný počet etikiet je kusov. Vyrábajú sa na samolepiacu fóliu ,ktorá je obmedzená .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky