streda 2. novembra 2016

Top kavy

Top zrnková káva do kávovaru. V našej ponuke nájdite široký výber zrnkových a mletých káv. Lavazza Top Class zrnková káva kg. Illy Espresso zrnková káva v plechovce 2g.


DeLonghi Kimbo Espresso 1 Arabica zrnková káva kg.

Najobľúbenejšie produkty sekcie Káva. Ponuka výhradne single origin (jednodruhovej z jedného kávového regiónu) kávy sa prispôsobuje aktuálnej sezóne. Káva totiž v jednotlivých . Ak si chceme vybrať čo najlepšiu kávu , musíme mať na zreteli niekoľko zásad.


V prvom rade sa nebojte investovať do kvality. Kvalitná káva je v prepočte na . Môže sa k vám dostať naozaj zlá káva plná . Táto káva je zložená z Arabicy a Robusty.

Je vyrobená profesionálnym pražením Arabicy, najprestížnejšie odrody. Pomalý cyklus praženie, meniace . Na medzinárodnej súťaži v Amerike skončili ich tri druhy kávy v prvej. Pokladáte sa za veľkého milovníka kávy ? Tak určite by ste mali vedieť o najdrahších druhoch kávy.


V súčasnej dobe je káva k dispozícii v mn. ATC je lídrom na trhu s originálnymi druhmi zrnkovej kávy a ponúka všetkým skutočným znalcom chuť kávy , akú by zakúsili v krajinách odkiaľ pochádza. Európske značky káv od nepamäti zvádzali boj so značkami talianskymi.


TOP európska značky kávy. Taliansko bola pochopiteľne vždy o krok . Slovenská káva EBENICA patrí medzi top espresso káv Európy. V každom dúšku ucítite nádych Toskánska. Doprajte si zážitok z čerstvej kávy a jedinečne vyladených chutí aj vy.


Tajomstvo výroby svojej kávy si však nechávajú pre seba. Prezradili len, že zrnká dovážajú z Latinskej Ameriky a Afriky. Jde o kávu s excelentní chutí a bohatým aroma, která navíc vytváří velmi dobrou pěnu.


Směs vysokohorské kávy.

Teplá, voňavá, hnedá tekutina, ktorá tu bola od pradávna, ale aj o nej sa šírili a šíria mnohé mýty. Nejprodávanější značková káva pro sektor HoReCa – i s vyšším obsahem kofeinu je velmi univerzální. Kávu tvoří převaha vysokohorské odrůdy arabika z Jižní .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky