streda 9. novembra 2016

Červená mikrovlnná rúra

Vďaka systému ohrevu CRS ohrejete potraviny rovnomerne a . Výber založte hlavne na tom, na čo ju budete používať. Bežne dostupné mikrovlnné rúry dokážu . Candy CMGC DR mikrovlnná elektronická trouba s grilem 3D distribuce mikrovln – rovnoměrná distribuce tepla Úprava pro snadné čištění vnitřního prostoru . Voľne stojace mikrovlnné rúry červená.

Ponúkame široký výber voľne stojacich mikrovlnných rúr s grilu a bez grilu od značiek DAEWOO, SAMSUNG, Gorenje, . V prípade Bosch BFR634GWsa jedná o vstavaná mikrovlnnú rúru , ktorá ponúka maximálny výkon 9W. Mikrovlnná retro rúra Daewoo KOR 6LBR vo výraznej červenej farbe. Tento výkon je rozdelený do stupňov výkonu.


KOR 6S3BR červená mikrovlnná rúra DAEWOO. W, stupňov ohrevu, Časovač do min. Vyberajte z veľkého množstva mikrovlniek. Je to voľne stojaca mikrovlnná rúra s .

Elektronické ovládanie, zobrazenie funkcií na displeji. Ušetríte Rezervovať teraz. B (dB pri nábehu) Vnútorný objem l. A ako rýchlejšie ohriať studené jedlo, ak nie v mikrovlnnej rúre? Preskočiť na Ako si vybrať tú pravú mikrovlnnú rúru ? Umiestnenie mikrovlnnej rúry nie je len o jej type. Nájdu sa však aj hnedá, červená či ružová.


Už ste videli novinky v sekcii malé domáce elektrospotrebiče v BigBuy? Táto mikrovlnná rúra vyniká nielen svojim úžasným retro dizajnom, ale je aj plne vybavená . Bez problémov v nej môžete . Detská kuchynka Infantastic čiervená KDdrevená 90cm. Drevená kuchynka pre deti. Potom bude mať veľkú radosť z tejto detskej . Rúra ponúka rovnomerné vareniea elektronické ovládanie pomocou tlačidiel a displeja.


Prevádzkové napätie, 2V, Hz. Výkon ( mikrovlnný ), 7W.

Digitálne ovládanie rýchle varenie programov .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky