pondelok 7. novembra 2016

Electrolux en 3201 mox

Nebojte se nerezového provedení, protože . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Dizajn skrine: voľne stojace, Farba: šedá, nerezová oceľ , Uchytenie dverí: Pravý. Celkový čistý obje308L, Klimatická trieda: SN, ST, . Kombinovaná chladnička Electrolux s automatickým odmrazováním a zaměnitelným otvíráním.


LED , 40dB, Low Frost, nerez.

Naša cena s DPH: 37€. Základní informace: Barva Šedá a nerezové dveře s ochranou proti otiskům, Počet kompresorů Ovládání Mechanické, Odmrazování . Skladování v chladu s nízkou spotřebou energie u spotřebiče se špičkovým výkonem. Flexibilita při ukládání čerstvých potravin. Kvalitní a moderní LED osvětlení . Instalace, Volně stojící spotřebič.


Kategorie výrobku, Chladnička s mrazničkou. Dále jistě zaujme automatickým .

Porovnanie cien tovarov v e-obchodoch. Nakupujte za najnižšie ceny. Ajtó kialakítás, Jobb és átfordítható. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux.


Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Obchod ověřený zákazníky. Za detaljnije informacije kliknite na . Krāsa, Nerūsējoša tērauda. Energoefektivitātes klase . Hasonlítsa össze az árakat!


Vrhunska naprava z izjemnim hlajenjem in nizko porabo energije. Ledusskapis ar saldētavu. Konstrukce chladničky: kombinovaná. Provedení chladničky: s mrazícím prostorem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky