utorok 8. novembra 2016

Drevena rohova polica

Netradiční design na první pohled zaujme, na ten druhý pak potěší velkou praktičností. Drevená rohová polica poskytuje dostatok priestoru pre knižky, kvety a iné obľúbené dekorácie. Rohovú policu môžete použiť aj miesto nočného stolíka.


Hledáte drevena police rohova ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Regály i police nájdu uplatnenie v každej domácnosti. Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Dřevěná rohová police patra - Dřevěná rohová police z kvalitního borovicového dřeva poskytuje dostatek prostoru pro knížky, květiny a jiné oblíbené dekorace . XL Drevený botník skladovacie police ks. XL Rohová polička s chrómovanou podperou, sklenená, biela, 25xcm. Dřevěné police nabízíme v našem eshopu PRAKTICKÝ DOMOV v několika nejoblíbenějších rozměrech, nechybí ani rohová police.


Dekor buk, tabák nebo bílá . Elegantní rohová dřevěná police německého výrobce ELEMENT SYSTEM.

Naopak, vnútorné rohové police môžu mať pokojne aj väčšiu hĺbku a tým. Závěsné police do rohu jsou praktické, vypadají dobře a spousta se toho do nich vejde. Veľa suvenírov z dovolenky a málo miesta?


Nástenné police premenia prázdne steny na skvelé úložné priestory. Ozdobte obývaciu izbu závesnými regálmi. Polička je miestom, kam si môžete uložiť knihy, filmové a hudobné nosiče či rôzne dekoračné predmety. Praktické nástenné police nájdete v eshope drevona.


Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Police vám pomôžu ušetriť miesto. Vyberte si co potřebujete z 7aktuálních inzerátů Dřevěné police.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Hneď získate plochy navyše a uľavíte vašej kuchyni. Lakované drevo odpudzujúce vodu. Vhodné na ukladanie kníh a dekorácií.


Základné farebné prevedenie bez morenia: prírodná borovica . Starý reproduktor v dřevěné krabičce. Kup teď 1Kč s dopravou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky