utorok 15. novembra 2016

Stojan na topanky

Botník (skrinka na topánky ) Kapater biela. Stojan na obuv ST-Halmar. Tak málo miesta a toľko vecí, ktoré treba niekam uskladniť.


Preto Wenko vymyslel šikovný stojan na topánky , ktorý sa vám prispôsobí. Na dĺžku je totiž možné ho . Vybavte chodbu, halu či predsieň stojanom na topánky , oblečenie a klobúky.

Krásna čalúnená lavička so štyrmi otvorenými poličkami na topánky slúži zároveň aj ako botník. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky, botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky. Nízke aj vysoké botníky s vyklápacími poličkami na obuv. Jednoduché stojany na topánky do chodby.


Regál na topánky je vyrobený z masívneho borovicového dreva bez následnej impregnácie a je vhodný na priame použitie, alebo tiež k vlastnej farebnej úprave. Veľmi praktická je napríklad skrinka na topánky s lavicou, alebo skrinka na topánky v tvare . Ponúkame skrinky na topánky do predsiene v najrôznejších tvaroch. Nastaviteľný stojan na topánky Wenko Mobile Giant za 59.


U nás nájdete štýlový nábytok z ponuky desiatok obchodov a značiek.

Kovový regál na topánky sa ľahko prispôsobí vašim potrebám a priestorovým možnostiam vďaka teleskopicky rozšíriteľnej konštrukcii. Na nic nečekejte a obujte se do . A preto je tu značka Wenko, ktorá prináša teleskopickú stojan na topánky , ktorého výšku možno meniť a prispôsobiť výške stropu. Vám tak poskytne veľa miesta, . Teleskopický stojan na topánky Wenko Atlas, až 3cm. Všetci dobre vieme, ako je niekedy ťažké udržať doma poriadok.


Milión vecí a málo priestoru. Otočný stojan na topánky platné do: 12. Stavte na stojan od značky Metaltex, ktorý je skladný, ale. Drevený regál na topánky RBS-7-Borovica. Zvoľte si z našej širokej ponuky drevených a kovových botníkov rôznych farieb a veľkostí.


Plastový stojan , vozík na topánky na uskladnenie obuvy vo farbe čiernej alebo šedej. Na tento stojan je možné umiestniť až párov topánok. ZELLER Dřevěný stojan na boty, obuv, úrovně. Kúpte si tento praktický. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Hľadáte do predsiene dokonalý stojan na topánky ? Tento elegantný a štýlový stojan pojme až šesť vašich párov topánok. Vaše hodnotenie: SKLADOM.

Nájde svoje uplatnenie aj v.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky