utorok 15. novembra 2016

Hrniec na zavaranie

Plne automatický zavárací hrniec s digitálnym ovládaním a presným termostatom. Vhodný pre zaváranie , sterilizáciu ovocia a zeleniny, alebo na prípravu . Zaváracie hrnce od Menej ako. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Objem hrnca je litrov. Smaltovaný hrniec s roštom na zaváranie využijete aj na prípravu veľkého množstva pokrmov aj v zabíjačkovom období.

Všetko na sklade, ihneď . Tescoma Súprava na zaváranie DELLA CASA, s teplomerom - Vynikajúca na ľahké zaváranie a sterilizovanie pokrmov v pare, vhodná pre všetky kastróly a . Preskočiť na V čom zavárať ? Kvalitný elektrický zavárací . Hrniec vhodný na zaváranie a sterilizovanie. Pozinkovanie im dáva odolnosť a dlhú životnosť. Chcete si svoje jedlo pripravovať zdravo? Ma niekto skusenosti s hrncami na zavaranie ? Minimálne množstvo tekutiny, ktorým sa hrniec plní, je približne l.

Môžete v ňom zavárať poháre v dvoch . Domáce zaváranie je jedným z najzdravších spôsobov uchovávania potravín. Schovajte si leto do pohára. Moderné hrnce sú väčšinou plne automatizované a viacúčelové. Elektrický hrniec na zaváranie disponuje objemom l, ktorý dokonale . Je najvhodnejsi na zavaranie zeleniny a masa a vsetko co ma nizsiu kyslost.


Na zaváranie a sterilizáciu ovocia a zeleniny. Vhodný na prípravu horúcich nápojov, polievok a omáčok. Nádoba ani víko nemají tepelnou izolaci, což je v době energeticky úsporných spotřebičů dost velký nedostatek. Na začiatok si môžeme vybrať z dvoch možných spôsobov fungovania hrncov na zaváranie.


Je to něco ve stylu DoDo . Nerezový plne automatický hrniec na zaváranie , použiteľný tiež ako automat na varené víno.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky