pondelok 28. novembra 2016

Plastovy ulozny box

KIS Omnibox XL zelený l na kolieskach - Úložný box. Veľký plastový box pre ukladanie najrôznejších predmetov má objem litrov, vďaka čomu pojme veľa vecí. Priehľadnú plastovú nádobu dopĺňa farebné veko.


Vyberajte si Úložné boxy podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových. Hledáte plastový úložný box ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Plastový úložný box má s objemem litrů je vhodný pro skladování nejrůznějších věcí jako jsou hračky, časopisy či zimní oblečení. Uložný box TOPSTORE s vekom. Kis Box Transparent XXS l. Curver Úložný box RATTAN Styles víkem M - Úložný box. Plastové úložné boxy ponúkajú mnohomožností na využitie. Hodia sa najmä na skladovanie sezónneho oblečenia,posteľnej bielizne a uterákov, detských . Odnímatelné víko lze zajistit klipsy.


Plastový průsvitný kontejner s odnímatelným víkem má rozměry 4× 2× 2mm. Dodáváme dílenské vybavení, autotechniku, kompresory, brusky a brusné .

Přepravka skládací FLORIDA barva šedá. Skládací plastová bedna v imitaci dřeva. Nosnost bedýnky až kg. Boxy pro archivaci dokumentů, pracovních oděvů či pomůcek. Plastový box slúžiace pre prehľadné uloženie vecí v dielňach, šatniach i . FROZEN Odkladacie boxy modrá.


INFINITY Odkladacie boxy sivá. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Vyřešte úložný prostor chytře - pořiďte si plastové boxy. Naše plastové boxy s víkem navíc ochrání před prachem. Zahradní úložný box s víkem plastový 120x45xcm.


Perfektný na ukladanie hračiek a iných pomôcok. Univerzální plastový box o objemu 2l. Je vyroben z kvalitního odolného PP materiálu s velkou pevností a nosností, stohovatelný s možností fixace.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky