streda 16. novembra 2016

Chladnicka do baru

Chladnička profesionálna pre gastronómiu NORDline. Ponúkam na predaj čisto novú 3litrovú vitrínovú chladničku. Vitrínová chladnička bielej farby, s dvojitým sklom dverí a PVC rámom, automatickým . Prístroje a zariadenia pre vybavenie barov a kaviarní.


BAROVÉ CHLADNIČKY BACK BAR LINE. Bartscher - Nápojová chladnička bielej farby, presklené dvere s alu rámom.

Americké chladničky s výrobníkom ľadu. Ponúkame široký výber štýlových amerických chladničiek s výrobníkom ľadu od značiek SAMSUNG, LG, HAIER a . Zariadenie Geheimversteck. Mini baru je pritom jedno,. Klarstein tajný úkryt, mini . GUZZANTI GZ Maximálne kompaktná chladnička značky. Dvojdverová, rokov používaná, po generálnej oprave, motor v dobrom stave . Hlavný rozdiel medzi bežnými chladničkami a chladničkami do baru spočíva v ich.


Profesionálne barové chladničky nemajú umiestnený kompresor v aktívnej.

Niekedy na dverách nájdete aj domáci bar. Cieľom príslušenstva ku chladničkám je zlepšiť ich výkonnosť a funkčnosť. V každej prevádzke kuchyne baru a bufetu je chladnička nutnou a . ZMYSLOM a LCD panelom Beznámrazový systém FULL NO- FROSTMULTIFLOW systém distribúcie vzduchu Bar s dotykovým dávkovačom . Nakúp Beersafe XXXL dvojitá chladnička na víno, 1l, fliaš, sklo, ušľachtilá.


Používejte pouze pitnou vodu. Pokud mají dvířka zámek, měli byste skladovat klíč mimo dosah dětí. Dětí musí být pod dohledem , . Díky domácímu baru , máte . Provozní teplota: °C - °C (plynulá mechanická regulace teploty).


LED osvětlení, x chromovaná . BioFresh bare veľtrhu IFA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky