pondelok 14. novembra 2016

Nadstavce na skrine

Z dovozu i od slovenských výrobcov. Nezmestí sa vám všetko oblečenie do jednej skrine? Doplňte svoj nábytok o nadstavec na skriňu a vyriešte svoj problém.


Black Red White je popredný európsky výrobca nábytku, kuchýň a sedačiek. Kvalitu našich výrobkov oceňujú milióny spokojných zákazníkov v krajinách .

Vyberte si kvalitný nadstavec na skriňu za super cenu. Kúpite pohodlne online v eshope Mobelix. Zásuvkové diely do šatníka, mechanizmus tichého zatvárania, rôzne farby políc a nadstavcov. Nadstavec Na Skriňu Ku Dv. Minimalistický dizajn, dvere.


Skriňový program Case prináša do domácnosti jednoduchosť a funkčnosť. Z jednotlivých skríň možno zostaviť celú šatňu.

Potrebujete praktický úložný priestor, ktorý efektívne doplní vašu modernú domácnosť? SF1nadstavec vhodný na skrine Drewmax šírky 1cm. Je bez nožičiek a dá sa umiestniť aj samostatne.


Nábytok je z borovicového masívu. MEBLINE Lacná šatníková skriňa VISTA 2biely mat. Hrany jednotlivých komponentov . Praktický program šatníkových skríň Invita Typ rohový nadstavec. Každý produkt a výrobek v naší nabídce nabízí vysokou kvalitu a profesionální výrobu.


Exkluzívné nadstavce z masívneho dreva. Voskované alebo lakované nadstavce. Pevné a moderné nadstavce do obývaciu izbu. Drevený nástavec na skrine radu ProOffice.


A, nemožno ho zostaviť samostatne. Jednoduchým dizajnom s praktickými úložnými priestormi sa môže pýšiť obytný program Clack. Moderný nadstavec na skriňu , Neutrálny vzhľad v dekore dreva , Materiál jednoducho udržiavateľné lamino, Dodávané v demontovanom stave - SCONTO.


Dostupnosť: Zákazková výroba na objednávku.

Získajte ďalšie úložné priestory pri rovnakej podlahovej ploche . Zobrazit nákupního asistenta Skrýt nákupního asistenta. Nádstavce pro šatní skříně. Ponúkame podstavné lavice, šikmé striešky, skriňové nadstavce , skriňové. Dielňa a priemysel Šatníkové skrine a skrinky Šikmé striešky, nadstavce , .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky