streda 16. novembra 2016

Sencor svc 190w

SENCOR SVC 190W ručný vysávač. Až minut provozu bez dobíjení, hlučnost ručního vysavače je pod . Zabudnite na metličku a lopatku. Teraz môžete pohodlne vysávať rozsypané smeti či prach aj vo vyšších miestach, napríklad na. Ideálny pomocník do kuchyne, ak sa .

Filtr se rychle zanáší a sací výkon jde velice rychle dolů. Na jedno nabití vydrží vysávat až minut. Omyvatelný permanentní filtr. Sencor SVC 190W , Suché a mokré, Bezvreckové, Nickel-Metal Hydride (NiMH), biela. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Vysávanie suchých i mokrých nečistôt. Umývateľný permanentný filter.

Má k dispozícii umývateľný permanentný filter. De krachtige 45Watt motor . Indikátor dobíjania batérií. Nejširší nabídka, nejlepší ceny.


Dodávané príslušenstvo: . Vysávání suchých i mokrých nečistot. Ruční akumulátorový vysavač. Ručný akumulátorový vysávač.


Tento vysavač v bílém barevném provedení je ideální . Vysavač ruční bezsáčkový. Malý, úsporný pomocník, který se vleze do každé přihrádky. Pro vysávání suchých i mokrých nečistot. Welcome to the new Globalsat B2C site! Száraz és nedves üzemmód.


LED töltésjelző indikátor.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky