utorok 1. novembra 2016

Mraznička candy

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Máte vybrané filtry: Candy , zásuvkové. Objavte sortiment mrazničiek Candy. S funkciou rýchleho mrazenia a nízkou energetickou spotrebou vám ponúkajú maximálnu efektivitu.


Policové mrazničky Candy.

Ponúkame široký výber policových mrazničiek od značiek Whirlpool, Electrolux,GUZZANTI, Bosch a iných. Jej objem je 1litrov, čo zaručuje dostatok miesta pre množstvo potravín. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Hľadáte Truhlicové mrazničky Candy ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Nespoléhejte pouze na mrazák, který je součástí Vaší lednice!


Pořiďte si spolehlivou mrazničku za . Mrazáky Candy s no frostem.

Celý popis a technické parametry. Objevte sortiment mrazáků Candy. S funkcí rychlého mrazení a nízkou energetickou. Typ mrazničky , Horizontální. Výška produktu (mm), 865.


Bezproudový režim mrazničky. Nečakajte a vyberte si to správne pre Vás, Beko, Whirlpool, Haier. ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Candy. Konstrukce mrazničky: skříňová. Minimální dopad na životní prostředí Candy dokazuje silné ekologické cítění jejím . Dostupnosť: Skladom do dní.


Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa vojde aj pod kuchynskú . Candy CCTUS 5WH je skvelou voľbou najmä pre obyvateľov bytov. Truhlicová mraznička CCHEE 1od společnosti Candy zabezpečí nejen dostatečný prostor pro uskladnění vašich potravin, disponuje totiž čistým objemem . Praktická volně stojící skříňová mraznička Whirlpool AFB 6AP má celkový objem litrů a. Akcie a zľavy: Chladničky, mrazničky NAY Žilina.

CANDY CCTUS 5WH v energetick. Ovládanie termostatu je elektronické, vybavené aj funkciou rýchleho mrazenia Super . Tento model má kapacitu litrov čistého objemu, za deň je schopná zmraziť kg .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky