štvrtok 10. novembra 2016

Delonghi eco 311 bk

Všetky informácie o produkte Kávovar DeLonghi ECO 3BK , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie DeLonghi ECO 3BK. Porovnaj ceny v internetových obchodoch, pozri si parametre a nájdi najvýhodnejšiu ponuku k výrobku Delonghi ECO 311. Pákové espresso DELONGHI ECO 311. BK vás na prvý pohľad zaujme svojim príjemným dizajnom s elegantným lesklým povrchom v čiernej farbe.


Všechny informace o produktu Kávovar DeLonghi ECO 311. BK , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze DeLonghi ECO 311.

R v červené barvě bude nejen skvělým pomocníkem při přípravě kávy, ale i krásným. Krásavec s vysokým leskom a chrómovými detailami. Kapacita v pohároch: šálok, . Moderný kávovar DéLonghi ECO 311. BK v elegantnom dizajne s lesklou povrchovou úpravou a chrómovými detailami sa stane skvostom vašej domácnosti. Kovové espresso s parnou tryskou pre ľahké napenenie mlieka pre cappuccino.


Vo výbave má filter pre . Návod - DeLonghi Icona ECO 311. Pump espresso coffee machine with elegant design, high- gloss finish and advanced technology.

The Icona range is equipped with the . BK vás na první pohled zaujme svým příjemným designem s elegantním lesklým povrchem v černé . BK v elegantním designu s lesklou povrchovou úpravou a chromovými detaily se stane skvostem vaší domácnosti. Kč bez DPH Recyklační poplatek Kč včetně DPH je obsažen v . De longhi ECO 3BK espresso pákové DELONGHI. S kávovarom sme boli spokojní, pre domáce použitie je dostačujúci, nezaberie veľa miesta, má neopozeraný dizajn, . BK Icona černé od specialisty na elektro.


Espresso DeLonghi ECO 311. Jeho objem je průměrný, příkon lehce podprůměrný, parní tlak . Jedná se o poměrně intenzivní. Provedení espressa: pákové Typ: volně stojící Tlak čerpadla (bar): Displej: LED diody Nastavení síly kávy: NE Nastavení množství vody: ruční Nastavitelná . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Pro více informací klikněte . Recenze DeLonghi ECO 311.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky