utorok 22. novembra 2016

Aeg umývačka riadu

Umývačky riadu značky AEG. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Máte vybrané filtry: AEG , voľne stojace.


Vďaka nemu je vkladanie aj vyberanie riadu oveľa. Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie umývačky riadu značky aeg. Ukážeme kde môžete umývačky riadu najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.

Je určená pre jedálenských súprav a. Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Najširší výber umývačiek riadu. Stolné, vstavané, voľne stojace od značiek Electrolux, Bosch, Siemens, Whirlpool a iných. Kapacita umývania : súprav bul.


UMÝVAČKA RIADU , počet jedálenských súprav: En. Spotreba energie 8kWh. Počet jedálenských súprav 15.


Model: voľne stojace, Farba dverí: Nerezová oceľ, Systém ovládania: tlačidlá.

Trieda účinnosti sušenia: A, Trieda účinnosti prania: A. Posledný kus za túto cenu. Vďaka vnútorným snímačom spozná, ako veľmi je riad zašpinený a podľa toho . Mechanizmus premiestni riad do pohodlnej výšky, aby ste sa pri manipulácii nemuseli zohýbať. Spoznajte úplne novú úroveň umývania riadu. Výsledky sušenia treba merať podľa porcelánu a skleneného riadu. Plastový riad ako príbor, uskladňovacie nádoby a plastové diely spotrebiča . Uľahčite si prácu s umývačkou riadu.


Môžete si vybrať vstavané. Spoločnosť svoje výrobky predáva tiež pod značkami ako AEG , Frigidaire a ďalšie. Energeticky najúspornejšia umývačka riadu s veľkým.


Kúpte si diely pre umývačky riadu priamo od Electrolux. Originálne náhradné koše na príbor, kolieska, ramená, atď. Děkujeme vám, že jste si zvolili výrobek značky AEG. Koliesko pre spodný kôš umývačky riadu AEG , Electr.


Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky