piatok 18. novembra 2016

Gravirovana ploskacka

Gravírovaná nerezová ploskačka s objemom 1ml. Cena je vrátane gravírovania ! Poskytujeme množstevné zľavy až do - ! Technológia : laserové gravírovanie Váš požadovaný text a typ písma na. Táto ploskačka je vhodná aj na gravírovanie venovania alebo obrázku.


Nerezová ploskačka s objemom L gravírovaná podľa vlastných predstáv.

Nechajte si na ňu vygravírovať akýkoľvek text, logo, či jednoduchý obrázok. Náprsná fľaša ( ploskačka ) je vyrobená z kvalitného nerezu, má skrutkovací uzáver. Ploskačky s reklamnou potlačou.


V cene je zahrnuté gravírovanie do 21cma náprsná fľaša ( ploskačka ). Laserové gravírovanie prsteňov, fotografií, zbraní, pier, plakiet, ocenení, identifikačných známok, štítkov, originálnych darčekov a reklamných predmetov. Ako potlač odporúčame gravírovanie. Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť .

PANGEA KOŠICE - ploskačka (náprsná fľaška), chromová, gravírovaná. MINI vreckový fľašu - ploskačka , prívesok na kľúče 30ml. Galéria - gravírované šperky a darčeky. Fľaša ploskačka sada 2bažant.


Najčastejšie gravírujeme do darčekových predmetov ako sú perá, zapaľovače, ploskačky , vizitkáre, hodinky . Pridaj komentár Zrušiť odpoveď. Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Centrum športových cien a gravírovanie.


Laserom gravírovaná ploskačka s koženým puzdrom. Naša cena 2€ (62Kč) . Gigantická ploskačka je darček pre každého, kto chce si rád. Valček veľký gravírovaný empty. Lyžička gravírovaná empty.


Krásna nerezová ploskačka s obsahom dcl s pevným uzáverom na. Krčmové darčeky a vtipné doplnky na alkohol - ploskačky s menom, zapaľovače s menom, poháriky a iné potešia správneho chlapa. Originálny darček s textom na želanie - náprsná fľaša - ploskačka s menom na . Krabica na bežné vínové fľaše.

Victorinox (samotné nože si zaobstaral zákazník), v tomto prípade.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky