štvrtok 3. novembra 2016

Box na šroubky

Plastový box na šroubky šedomodrý ARTPLAST 101. Ideální pro domácí i řemeslnou dílnu, . Udělejte si v dílně pořádek se závěsným boxem, organizérem na. Nejmenší plastový stohovací box na šroubky z polypropylenu je pružný a rázově odolný.


Nabídka pořadačů a kufrů na nářadí, šroubky.

Box na nářadí, který slouží k uspořádání vašeho nářadí v dílně. Závěsný box pořadač na šroubky Cargo 7. Praktický velký box Click Bin o objemu L. Středně velký plastový stohovací box na šroubky z polypropylenu je pružný a rázově odolný. Největší plastový stohovací box na šroubky tohoto programu je vyrobený z polypropylenu je pružný a rázově odolný. Nástěnný organizér na šroubky , lze buď nechat volně stát nebo.


Běžná cena s DPH: 9kč. Portfolio O mně Moje aukce Přidat k oblíbeným Kontakt Kategorie Zámková dlažba Chodníková dlažba Obrubníky Hlavice a stříšky Obkladový kámen Balustrády .

Nejmenší stohovací plastový box na šroubky z polypropylenu je pružný a rázově odolný. Plastové krabičky, organizéry na šroubky , matky, bity, korálky a drobné součástky. Je možné je použít pro organizaci šroubků , matek, korálků.


Skříňka závěsná na nářadí 35x58cm, šuplik malý ks, střední ks. Organizéry máme k dispozici od opravdu. MARS - Box na šroubky MAXI – M, S, V, červený - Kvalitní a odolná závěsná skříňka Mars.


Konstrukce skříňky je vyrobena z ocelového plechu a opatřena . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Stavební bazar - nářadí, stavebniny: box. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Kvalitní účelný a odolný box nebo kufr na nářadí je důležitým prvkem výbavy. Popis: Kovová přazka organizery na šroubky a vruty ve víku Vyjímatelná . RC modely, RC auta, Drony, náhradní díly pro RC modely, příslušenství pro RC modely.


Balení obsahuje skříňku se šuplíky. PŘEPÁŽKY ŠUPLÍKŮ NEJSOU . Díky speciálnímu montážnímu systému, můžete stavět jeden box na druhý, nebo si.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky