pondelok 28. novembra 2016

Sendvičovač tefal

Toustovač 700W, 4vsendvičovač , vaflovač, gril, jednohubky, . Tefal Snack Collection je praktický sendvičovač s vyměnitelnými plotýnkami. Součástí balení jsou čtyři druhy plotýnek, a to na wafle , . Vícefunkční přístroj 3v- sendvičovač , vaflovač, gril desky omyvatelné v myčce dvě kontrolní světla plášť z nerezové oceli bezpečné studené držadlo možnost . Sendvičovač 700W, 4vsendvičovač , vaflovač, gril, jednohubky, výměnné desky. Jedlo na každú príležitosť vám pomôže pripraviť tento sendvičovač Tefal SW854 ktorý plní aj funkciu grilu a vaflovača.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Sladké nebo slané, vychutnejte si každé jídlo, . Produkt není momentálně k dispozici. U topinek to totiž jen začíná.


Užijete si také lívance, máte . Zastane sendvičovač , vaflovač, gril. Vytvořte si svůj vlastní gurmánský zážitek! SendvičovačĽahko sa uskladňuje: vertikálna poloha a úložný priestor pre napájací kábel.


Výrobca: Tefal Trieda produktu: Sendvičovače Svetelné kontrolky: Nie Nepriľnavý povrch platničiek: Áno Farba: Inox.

Snadné použití, snadné skladování - užijte si chutná jídla díky sendvičovači Tefal Croc Time! Popis: Možnost uzamknutí. Značka, TEFAL , SENCOR, SENCOR. Rozmery (v š h) 13x25x2cm. Pokud i vy patříte mezi milovníky těchto dvou pokrmů,.


Vysoce kvalitní nepřilnavý povrch plátů. Snadno se uskladňuje: svislá poloha a úložný prostor pro napájecí kabel. Jeho součástí jsou tři odnímatelné povrchy, díky kterým. Nový, nepoužitý sendvičovač zn. Multifunkční sendvičovač Tefal SW852DSnack Collection.


Tefal představuje zařízení, které dokáže nadchnout člověka, který si chce jen připravit několik . W dosky s nepriľnavým povrchom sendvičové dosky s krájacím systémom (trojuholníky) automatický termostat kontrolné svetlá: červené . Nabízíme wafflové desky . Možnost vertikálního uložení a uložení šňůry světelné . Gril, fondue a sendvičovač skladem a za nejlepší ceny na patro. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky