streda 30. novembra 2016

Drvič ladu

Dizajnový drvič ľadu Ariete bude elegantným doplnkom vašej kuchyne. Pripravíte s ním lahodný koktail s kryštálikmi ľadu . Výkonný model drviča ľadu schopný spracovať objem zásobníku (kg ľadových kociek) v priebehu sekúnd. Ručný drtič ľadu z kvalitného plastu značky Leopold.


V transparentnom prevedení. Na 2-kocky ľadu - nerezové drviacej nože - chrómovaný kryt drviče, plastová nádržka - nenáročný .

Elektrický nerezový drvič ľadu. Stačí vložiť kocky ľadu, zapnúť, potom . Jemne drvený ľad vhodný aj pre tradičné talianska granity. Jednoducho nadrvia kocky ľadu. Mechanický drvič ľadu umožní prípravu osviežujúcich drinkov s ľadovou drťou. Kocky ľadu nasypete do drviacej komory, kľučka.


ARIETE PARTY DRVIČ ĽADU , 78. Dni, keď ste manuálne museli lámať ľad , sú už dávno preč.

Cena za kus, 3€, 3€. Drvič na ľad oneConcept Icebraker vďaka svojmu automatickému mleciemu telesu to zvládne za . Drvič ľadu VCeado polished Vám ponúkame v sekcii Drviče ľadu. Tento zbrusu nový produkt na trhu vám umožní dokonalo pripraviť ľadovú drť alebo ľadový sneh v priebehu jednej minúty!


Profesionálný drvič ľadu. Celonerezové provedenie , robustná konštrukcia. Základné príslušenstvo: miska na ľad.


Prečítajte si a dodržiavajte všetky bezpečnostné pokyny a uschovajte si tento manuál pre prípad ďalšej potreby. Aby sa zabránilo úrazom elektrickým prúdom,. Mixér je možné použiť aj ako drvič ľadu.


Má odnímateľné ostrie pre dôkladné očistenie, gumové nôžky pre dokonalú stabilitu a výmenné veká. Inovatívny a Kärcherom patentovaný drvič ľadu sa montuje medzi pištoľ a otryskávaciu trysku a drví mm pelety suchého ľadu na jemné . Preklad „ drvič ľadu “ zo slovenčiny do maďarčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Preložiť slovo „ drvič ľadu “ zo slovenčiny do angličtiny. Bartscher - Vyrobený z nerezovej potravinárskej ocele a odolného plastu, bezpečnostné spínače, nožičky s prísavkami.


Plastová nádržka a zásobník na . Je vhodný na rozdrvenie ľadu v rôznych tvaroch.

Odporúča sa používanie klasických kociek ľadu. Je vybavený protišmykovými . Urobte dojem na svojich hostí, pripravte im milkšejky, koktaily a ďalšie studené drinky s ľadovou drťou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky