utorok 22. novembra 2016

Iphone novy

Jednou z chystaných noviniek v balení nového iPhonu by mala byť nová 18- wattová rýchlonabíjačka. Japonský portál MacOtakara ale tvrdí, že táto nabíjačka. Apple prý čeká rekordní odbyt. Tři nové iPhony, jejichž uvedení je už vlastně za . Samozřejmě, že ne špatnou kvalitou nejdražšího .

Výkonný nový čip ABionic. Technologický gigant by mal už o dva mesiace predstaviť nový telefón. Nechcete platiť celú cenu naraz? Zariadenie v teste má aj nový procesor.


Nové iPhony v budúcom roku by mohli byť vybavené až gigovým LTE pripojením. Super Retina displej, ktorý ťa uchváti vždy, keď ho vezmeš do . Týmto sloganom boli označované nové produkty z poslednej konferencie, na ktorej sme mali možnosť po prvýkrát . Plastová záda nahradilo u iPhonu tvrzené sklo, aby se tak zjednodušilo nové bezdrátové .

Na výběr máte dva druhy splácení: 1. Splatit celý úvěr bez navýšení do termínu 12. Nové smartphony od Applu přijdou již letošní rok. Jedná se samozřejmě o předchůdce iPhonu který se . V tomto případě jde o stojánek pro bezdrátové dobíjení, kterým . Tak malý, že sa pohodlne vojde naozaj do každého vrecka. To je v súčasnosti výnimočné.


Ak ste čakali zásadnú revolúciu, nekonala sa. Nová analýza, kterou získal portál 9to5Mac, tvrdí, že chystaná trojice iPhonů. Poměrně s jistotou můžeme říct, že v září na každoročně konané konferenci uvidíme tři nové iPhony, podobně jako vloni na podzim. Telefony společnost získala . Společnost Spiegel se rozhodla po letech oživit . Pořiďte si svůj model ikonického smartphonu na našem e-shopu nebo prodejnách ještě dnes!


ALZA- NOVY IPHONE KAZDY ROK! Nechal jsem se nalakat na tuto radoby vyhodnou akci a jak se rika kdyz ptacka lakaji pekne mu . Nabíjačka je z vonka poškodená ale funguje na 1. Ponúknuť by mal novší procesor, bezdrôtové nabíjanie a lepšiu .

Pokud prodávající v inzerátu uvedl, že byl telefon zakoupen jako nový , pak .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky